09 / 05 / 2024

Almak isteyenler elini çabuk tutsun! Passat Variant'ın fiyatı 200 bin TL düştü! İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi

Almak isteyenler elini çabuk tutsun! Passat Variant'ın fiyatı 200 bin TL düştü! İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi

Volkswagen Passat Variant Aralık kasım ayı fiyat listesi yayımlandı.  İki farklı donamım paketiyle karşımıza çıkan aracın "Elegance" isimli paketinde indirime gidildi. "Business" isimli modelin fiyatlarında ise ise pek bir değişiklik olmadı..



 İşte, Volkswagen Passat Variant'ın 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Passat Variant'ın daha pahalı modeli olan "Elegance", bu ay indirimli fiyatıyla satışa çıktı. Araca 200 bin TL'ye yakın indirim yapıldı. İşte detaylar...

Yarı otonom sürüş asistanı, LED Matrix farları, dinamik uzun fark asistanıyla konforu olağanüstü bir seviyeye çıkaran Volkswagen Passat Variant'a  gelen indirim almak isteyenleri sevindirdi. Passat Variant, ön tasarımı ve benzersiz radyatör ızgarasıyla kullanıcılarını beklerken, en çok tercih edilen otomobillerden biri olmaya da devam ediyor. Adaptif hız sabitleyici, park asistanı, çevresel görüş sistemi, şerit takip asistanı gibi özellikleri bulunan olan araç, yarı otonom sürüş asistanı, LED Matrix farları, dinamik uzun fark asistanıyla konfor olarak da çıtayı yüksekte tutuyor.

Üç bölgeli tam otomatik klima, tüm bilgilerin dijital Gösterge Paneli "Digital Cockpit Pro" üzerinden gösterimi,  23,4 cm (9,2 inç) harekete duyarlı renkli dokunmatik TFT cam ekranı, 10 GB serbestçe kullanılabilir hafızası, toplam 4x20 Watt gücünde 8 adet hoparlörü, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemine "Keyless Access" entegre olarak çalışan kolay açılır/kapanır bagaj kapağı ile almak isteyenlerin beğenisine sunulan Passat Variant, üstün dinamik özellikleri ve çok yönlülüğüyle de ilgi görmeye devam ediyor.

Çok fonksiyonlu direksiyon üzerindeki tuşları ve çoklu yapılandırma seçeneğiyle fonksiyonelliği üst basamağa çıkarmasının yanı sıra, donanımlarındaki farklı özellikleriyle de alıcıları kendine çeken otomobil, Business ve Elegance olmak üzere iki farklı donanımla pazardaki yerini alıyor.

Peki Volkswagen Passat Variant Aralık ayı fiyatları ne kadar oldu? İndirim mi oldu, zam mı geldi? İşte Volkswagen Passat Variant 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

 


Geri Dön