17 / 05 / 2024

Fer Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Fer Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Fer Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gül tarafından kuruldu.

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli ya

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı. 

Karizma Elektrik Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma Elektrik Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ömer Algül tarafından kuruldu.

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Taş tarafından kuruldu.

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Rahmi Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Entech İnşaat Ve Otomasyon Limited Şirketi kuruldu!

Entech İnşaat Ve Otomasyon Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rifat Kudsi Haşlaman tarafından kuruldu.

İnanlı Mühendislik İnşaat Taahhüt Elektrik Otomasyon Mekanik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnanlı Mühendislik İnşaat Taahhüt Elektrik Otomasyon Mekanik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlhan İnanlı tarafından kuruldu.

Kasapoğlu Mimarlık Otomasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasapoğlu Mimarlık Otomasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kasap ve Davut Kasap ortaklığında kuruldu.

İstanbul Periyodik Kontrol Otomasyon İnşaat Mühendislik Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Periyodik Kontrol Otomasyon İnşaat Mühendislik Organizasyon Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Zeren tarafından kuruldu.

Fer Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fer Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gül tarafından kuruldu.

Bursa Nilüfer Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yarın!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Cerka İnşaat Makina Mühendislik Otomasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cerka İnşaat Makina Mühendislik Otomasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 80 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Can Karaman tarafından kuruldu.

Fer Blue Endüstriyel Malzemeler İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fer Blue Endüstriyel Malzemeler İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Örnekel tarafından kuruldu...

Nilüfer'de 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru!  

İnşaat sektöründe yaşanan ekonomik kriz nedeniyle evlerini yenilemek isteyen ve bunun için müteahhitlerle anlaşan Nilüfer halkı, umduğunu bulamadı. Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde 80 sitede yaşayan 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru oldu.

Fer Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Fer Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Fer Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gül tarafından kuruldu.

Fer Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
OTOMASYON; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaatın otomasyon tasarımını hazırlamak, satın almak, ithal ve ihraç etmek, elektrik tesisatını yapmak, yaptırmak, taahhütlere girmek, bu işler için gerekli organizasyonları kurmak. Her türlü elektrik elektronik ve otomasyon malzemelerinin ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü alçak ve yüksek gerilim elektrik malzemelerinin ithali, ihracı, yurtiçi ve yurtdışı pazarlaması ile bu malzeme ve cihazların toptan ve perakende alım ve satımını gerçekleştirmek. Konusu ile ilgili danışmanlık, sistem analizi, sistem kurma programları, donanım seçimi projeleri yapmak, yaptırmak. İNŞAAT;...