02 / 05 / 2024

Fer Yapıdan üniversite öğrencilerine yatırım fırsatı

Fer Yapıdan üniversite öğrencilerine yatırım fırsatı

Mai Residence’dan ev alan üniversite öğrencilerinin okul ücretlerinin 20 bin liraya kadarını üstlenen FerYapı, bu sayede gençlerin ilk yatırımlarını yapmalarına da vesile oluyor.

Fer Yapı İstwest satış ofisi telefon!

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Fer Yapı İstwest satış ofisi telefon numarası 0212 552 09 09 olarak belirlendi.

Fer Yapı İstwest Projesi!

Fer Yapı İstwest Projesi 'nde daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Basın Ekspres Yolu'na bağlantılı konumda olan projede peşinatsız ödeme seçenekleri sunuluyor.

İstwest Fer Yapı güncel ödeme planı!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor. İstwest Fer Yapı güncel ödeme planı kapsamında taksitler 2 bin 900 adet TL'den başlıyor.

Fer Yapı'dan üniversiteli öğrencilere akıllı yatırım fırsatı!

Fer Yapı Mai Residence'dan ev alan üniversite öğrencilerinin okul ücretlerinin 20 bin liraya kadarını üstlenen FerYapı, bu sayede gençlerin ilk yatırımlarını yapmalarına da öncülük ediyor.

Fer Yapı'dan, Mai Residence’dan ev alan öğrencilere kampanya!

FerYapı, üniversiteyi kazanan öğrencilere akıllı bir yatırım fırsatı sunuyor. Mai Residence’dan ev alan üniversite öğrencilerinin okul ücretlerinin 20 bin liraya kadarını FerYapı ödeyecek.

Fer Yapı'dan üniversite öğrencilerine yatırım fırsatı!

Mai Residence’dan ev alan üniversite öğrencilerinin okul ücretlerinin 20 bin liraya kadarını üstlenen FerYapı, bu sayede gençlerin ilk yatırımlarını yapmalarına da vesile oluyor.

Fer Yapı'dan yeni evlilere uygun ödeme imkanları!

Fer Yapı'nın Kartal’da hayata geçirdiği projesi Mai Residence’dan gayrimenkul almak isteyen gençler, yeni evliler, evlenmek üzere olanlar, kısacası ilk konut yatırımını yapacaklar hiç peşinat ödemeden ev sahibi olabilecek.

Fer Yapı İstwest satılık daire!

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 120 aya kadar vade imkanı bulunuyor. Fer Yapı İstwest satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Fer Yapı İstwest Rezidans satılık!

İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen proje 988 adet daireden meydana geliyor. Fer Yapı İstwest Rezidans satılık daire tipleri 1+0 'dan 4+1' e kadar değişiklik göstererek tasarlandı.

İstwest Fer Yapı satılık daire!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. İstwest Fer Yapı satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

İstwest Fer Yapı adres bilgileri!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen projede dairelerin fiyatları 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İstwest Fer Yapı adres bilgileri kapsamında proje Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Fer Yapı’nın yeni iletişim ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Fer Yapı’nın yeni iletişim ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu. Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, FerYapı markasına lider iletişimi, itibar yönetimi, sponsorluk yönetimi, pazarlama iletişimi faaliyetleri ve medya ilişkileri konularında hizmet ver

Fer Yapı'dan duble kampanya!

FER Yapı hayata geçirdiği ofis ve konut projelerinde yeni bir kampanyaya başladı. Şirket tarafından İstanbul Kartal'da inşa edilen Mai Residence'da ev sahibi olmak isteyenler peşinatsız ara ödemesiz ev sahibi olabilecek.

Fer Yapıdan üniversite öğrencilerine yatırım fırsatı Haberi

Fer Yapıdan üniversite öğrencilerine yatırım fırsatı

‘İstWest’, ‘iTower’, ‘Mai Residence’, ‘Parima Ofis’ ve ‘Premier Kampüs Ofis’ projelerine imza atan FerYapı’, şimdi de ‘evlilik hazırlığında olan çiftlere düğün hediyesi kampanyasını genişletti. FerYapı, yeni kampanyasıyla üniversiteyi kazanan ve gelecek planlaması yapan gençlere akıllı yatırım fırsatları sunuyor.


FerYapı, Mai Residence’den daire alan ve üniversitelere kayıt yaptıran öğrencilerin okul harcamalarının bir kısmı için 1+1 alımında 10 bin lira, 2+1 için 15 bin lira ve 3+1 ev alanlar için ise 20 bin liralık hediye çeki veriyor. Kampanyadan üniversite öğrencilerinin yanı sıra üniversite personeli, öğretim üyeleri ve akademisyenler de faydalanabilecek.


Kartal’da yükselen Adalar manzaralı Mai Residence’dan ilk dairesini alarak, öğrenciliği süresince kendi evinde oturan gençler aynı zamanda ilk yatırımını da gerçekleştirmiş olacak. Mai Residence’dan daire alarak, bu fırsatı yatırıma çeviren gençler böylece hayata...