22 / 05 / 2024

Feras Hammamı

Feras Hammamı

Merna Emlak Danışmanlık Turizm İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Feras Hammamı, İbrahim Rahmani tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu.

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Olabınıtche, Mohammad Feras Olabı ve Sad Eddın Olabı ortaklığında kuruldu.

Fors Consultation Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fors Consultation Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Feras Dıab tarafından kuruldu.

Hof Turizm Tercümanlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hof Turizm Tercümanlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Feras M.A.A ve Obıadah F.M.H.E ortaklığı tarafından kuruldu.

Internatıonal Clınıcs Sağlık Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Internatıonal Clınıcs Sağlık Turizm Anonim Şirketi Bakırköy'de Feras Mollamosa tarafından kuruldu.

Optıon One Property Proje Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Optıon One Property Proje Yatırım Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Muhammad Alı Akram ve Samer Hammamı ortaklığında kuruldu.

Eka Endüstri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eka Endüstri Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  Hammam Yousef A Abughanım tarafından kuruldu.

Ghazal Real İnşaat Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghazal Real İnşaat Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli ile Nemat Helwanı, Mohammad Ammar, Torkmanıe Ghazal, Mahmoud Rayess  ve Feras Torkmanıeh Ghazal tarafından kuruldu.

Rakan Jeoloji İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakan Jeoloji İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Feras Ajmad Alı tarafından kuruldu.

Lara Feras Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Lara Feras Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Feras Moh'd L.A. tarafından kuruldu.

Alkhozamoğlu Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkhozamoğlu Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Feras Al Khozam tarafından kuruldu.

Hayat Marmara Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Şirketi kuruldu!

Hayat Marmara Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 47 bin TL sermaye bedeliyle Feras Fethi Moh'd Yasin tarafından kuruldu.

T Mart İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Mart İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Feras A.Marıe Marıe tarafından kuruldu. 

Alhafez Ve Atassı Mühendislik Ve Medikal Çözümler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhafez Ve Atassı Mühendislik Ve Medikal Çözümler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Osama Alhafez ve Feras Atassı ortaklığında kuruldu. 

Feras Hammamı Haberi

Feras Hammamı

Merna Emlak Danışmanlık Turizm İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Feras Hammamı, İbrahim Rahmani tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu. 


Merna Emlak Danışmanlık Turizm İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. - Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. - Her türlü arazi, arsa ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. - Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. - Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak - Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında...