feraya köşkü irfan usta Haberi
Girişimcilerin gıda sektörüne ilgileri pandemi döneminde de hız kesmiyor. İlk restoranını 2013'te İrfan Usta ismiyle açan İrfan Temel, bu girişimcilerden biri, şu anda Kozyatağı, Pendik, Beşiktaş,Ataşehir ve Ankara'da olmak üzere dört restoranı bulunan İrfan Usta, özellikle lahmacun ve pide çeşitleri ile dikkat çekiyor.
Para'da yer alan habere göre, Temel'in ayrıca Bostancı'da bir şarküterisi, İçerenköy'de de tatlı imalathanesi var. irfan Usta'nın zengin menüsünde cevizli lahmacun başta olmak üzere 8 çeşit lahmacun ve 10 çeşit pide var. Restoran et yemeyenlere de çeşitli seçenekler sunuyor. Firma son dönemde restoran sayısını artırmaya koyulmuş. Para'dan Özbey Men'in edindiği bilgilere göre, genç girişimci Bulgurlu'da bulunan tarihi Feraye Köşkü'nü Bayram Aydınalp isimli iş insanından 10 yıllığına kiralamış. Temel, köşkün tarihi dokusundan çok etkilendiği için burada yatırım yapmaya...