07 / 05 / 2024

Fercan Başkan otel rekabetleri

Fercan Başkan otel rekabetleri

İstanbul genelinde kontrolsüz şekilde yatak artışının devam ettiğini kaydeden BW PLUS The President Hotel Satış Müdürü Fercan Başkan, “İstanbul’a olan talebin üzerinde, yatak arzı artışı sürüyor." dedi...

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Pakize Oya Narin, Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Otel'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Pakize Oya Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Gaziemir Belediye Başkanı'ndan ilçeye otel yatırımı çağrısı!

Gaziemir’in en büyük ihtiyaçlarından birinin konaklama olduğunu söyleyen Gaziemir Belediye Başkanı: "6 yıldır yatırımcılarımızı otel yapmaları için teşvik ediyorum. Biz asla engel olmayız, yeter ki Gaziemir’e yatırım olsun” dedi..

Fercan Başkan kimdir?

Kayseri Radisson Blu Hotel Genel Müdürü Fercan Başkan oldu. Peki, Fercan Başkan kimdir? Fercan Başkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fercan Başkan'ın biyografisi...

Fercan Başkan Radisson Blu Hotel Kayseri’nin Genel Müdürü oldu!

Deneyimli turizmci Fercan Başkan, Ocak 2015 tarihi itibariyle Radisson Blu Hotel Kayseri’nin genel müdürü oldu. Ocak 2015 itibariyle grubun Kayseri’deki oteline genel müdür olarak atanan Fercan Başkan, İngilizce biliyor.

Bülent Kerimoğlu'na En İyi Belediye Başkanı ödülü!

Kamu-Der'in Ankara Sürmeli Otel'de 6.sını düzenlediği ödül töreninde, yılın ödülleri sahiplerini buldu. CHP Genel Başkan yardımcılarından Tekin Bingöl'ün katıldığı törene siyaset, bürokrasi, sivil toplum, medya ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Tavros'un Operasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı İlhan Mürsel oldu!

Uluslararası gayrimenkul ve otel projeleri gerçekleştiren Tavros Yatırım Holding’in Operasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı İlhan Mürsel oldu. İngilizce ve Rusça bilen Mürsel evli ve 2 çocuk babasıdır.

Fercan Başkan: Bu sene otellerde rekabet hizmet değil fiyat odaklı!

İstanbul genelinde kontrolsüz şekilde yatak artışının devam ettiğini kaydeden BW PLUS The President Hotel Satış Müdürü Fercan Başkan, “İstanbul’a olan talebin üzerinde, yatak arzı artışı sürüyor." dedi...

AK Parti İzmir belediye başkan adayları açıklandı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, İzmir'de 27 ilçenin başkan adayını belirlediklerini açıkladı. AK Parti'nin ilçe belediye başkan adayları, Kaya Termal Otel'inde yapılan değerlendirme toplantısıyla belirlendi...

Turizmdeki rekabeti kalifiye personeli olan kazanacak!

The President Hotel Satış Müdürü Fercan Başkan, otel misafirlerini memnun etmenin ön koşulunun ise personeli memnun etmekten geçtiğini anlatarak, mutlu ve nitelikli personeli olanların sürdürülebilir turizm yapabileceğini belirtti.

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy otel yatırımcılarını Anadolu'ya yönlendirdi!

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy: "Artık Kemer ve Antalya'ya otel yapmanın değeri yok. Anadolu'ya yönelmemiz lazım. Kütahya, Mardin, Diyarbakır'ı unuttuk. Bırakın artık sahil şeridini.." dedi..

Fercan Başkan: Eylül ve Ekim aylarına odamız kalmadı!

BW Plus ThePresident Hotel Satış Müdürü Fercan Başkan, “Eylül ve Ekim aylarına oda isteyenlere, yerimiz kalmadı doluyuz diyoruz”

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı'dan Cennet Koyu açıklaması!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, Bodrum Cennet Koyu'ndaki 600 dönümlük arazi üzerine inşa edilen proje için "Bizim projeyi hayata geçirmedeki başlıca kriterimiz rezidans ve otel müşterilerine “Cennet’in içinde bir cennet” yaşatmaktır" dedi

Fercan Başkan otel rekabetleri Haberi

Fercan Başkan otel rekabetleri

İstanbul genelinde kontrolsüz şekilde yatak artışının devam ettiğini kaydeden BW PLUS The President Hotel Satış Müdürü Fercan Başkan, “İstanbul’a olan talebin üzerinde, yatak arzı artışı sürüyor. Bir yanda son birkaç yılda açılan ve açılacak yeni oteller; diğer yanda kayıt dışı olan günlük kiralık evler var. Bu tabloda, özellikle kayıt dışı olan günlük kiralık ev sayısındaki devam eden hızlı artış, sektörümüzün kanayan yarası oldu. Kayıt dışı bu evlerde, turistin yaşayabileceği bir olumsuzluk, dünya çapında Türk turizm sektörüne darbe vurabilir. Biran önce kayıt dışı bu evler hakkında, gerekli önlemler alınmalıdır” dedi.

Artan yatak arzı paralelinde sektördeki rekabeti de değerlendiren Fercan Başkan, “Bu yıl, çetin bir senediyiz. Rekabet, hizmet odaklı değil, fiyat odaklı gerçekleşiyor” diye konuştu.

Almanya ve Rusya pazarı büyüyor

İstanbul’a olan ilginin artarak...