19 / 05 / 2024

fercan yavuz kentsel dönüşüm

fercan yavuz kentsel dönüşüm

Eğer yapınız riskli ise veya riskli alanda ise çok büyük bir olasılıkla binanızı kendiniz yıkıp kendi paranızla kendiniz yapacaksınız. Yani sahip olduğunuz evi tekrar satın alacaksınız.

Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklikler süreci hızlandıracak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün büyük bir fırsat olduğunu belirterek, Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklikler süreci hızlandıracağını söyledi.

Ali İhsan Yavuz'dan tarihi kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz yaptığı açıklamada Sakarya için bu saatten yapılacak en önemli işin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Kentsel dönüşüm projelerinde nelere dikkat edilmeli?

Fortes Mühendislik AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi Mühendis Yavuz Kılıç “Kentsel Dönüşüm” hakkında merak edilen konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Kılıç'ın o açıklamaları...

Fikirtepe kentsel dönüşüm projelerinde ev tahsisleri başladı!

İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde kendilerine ev tahsisi yapılan 83 yaşındaki Nafiye ile kızı Leman Yavuz, yeni evleri için yaşadığı mutluluğunu dile getirdi. 

İzmir'in kentsel dönüşümde zaman kaybetme lüksü yok!

İzmir'de son zamanda yaşanan felaketler nedeniyle kentsel dönüşümün hayati önemine vurgu yapan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, çalışmalar için zaman kaybedilmemesi gerektiğini dile getirdi

6,7 milyon konut bir an önce kentsel dönüşüme alınmalı!

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, kentsel dönüşüm kapsamında Türkiye’de depreme dayanıksız olan 6,7 milyon konutun acil olarak yenilenmesi gerektiğini belirtti...

Gebze Yavuz Selim Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm planı mecliste!

Gebze Yavuz Selim Mahallesi'nde 17 Ağustos 1999 depreminde hasar gören bina sayısı ve bölgeye yönelik bir kentsel dönüşüm planı olup olmadığı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Rambey Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rambey Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Küçükdoğan ve Yavuz Güleç ortaklığında kuruldu. 

Epsilon Kentsel Dönüşüm İnşaat Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epsilon Kentsel Dönüşüm İnşaat Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yeğinaltay ve Keramet Yavuz ortaklığında kuruldu. 

Konut piyasasında kentsel dönüşümün önemi artıyor!

PAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Eroğlu, konut piyasasında kentsel dönüşümün önemi artarken konut dışı ticari yapılarda ise sosyal ihtiyaçların odağa alındığını açıkladı.

Safir Kentsel Dönüşüm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Safir Kentsel Dönüşüm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Yavuz Şengül, Selahattin Cavuş ve Murat Eruçar ortaklığında 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkiye'de kentsel dönüşüm yanlış anlaşıldı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, kentsel dönüşümle ilgili bilgiler verdi. Madenli, kentsel dönüşümün eskiyi yıkıp, yerine yenisinin yapılması olmadığını belirtti.

Esenler Yavuz Selim Mahallesi'nde kentsel dönüşüm anlatıldı!

Yavuz Selim Mahallesi sakinleri bir araya gelen Belediye Başkanı Göksu, mahallede kentsel dönüşümün hangi şartlarda, nasıl yapılabileceğini anlattı. Göksu, "Belediye olarak bizim söylediklerimiz dışında bir şey söyleyen olursa bilin ki yanlış söylüyordur" dedi.

fercan yavuz kentsel dönüşüm Haberi

fercan yavuz kentsel dönüşüm


Kentsel dönüşümün bütçesi 400 milyar dolar olarak açıklanıyor, ancak kaynaklar belirsiz. Bize göre 2, bilemediniz 3 milyar dolarlık kaynak bulunur. Gerisi ne olacak? Eğer yapınız riskli ise veya riskli alanda ise çok büyük bir olasılıkla binanızı kendiniz yıkıp kendi paranızla kendiniz yapacaksınız. Yani sahip olduğunuz evi tekrar satın alacaksınız. Geçtiğimiz günlerde ulusal televizyon kanallarından birinde, Çayırova'da yapılacak dönüşümle ilgili olarak mahalle sakinlerinin konuşmalarına şahit oldum. Ortak kaygılan, belediyenin kendilerinden bir şeyleri sakladığı, evlerinin ellerinden alınacağı veya Toplu Konut idaresi'ne (TOKİ) borçlandırılacakları yönündeydi. Aynı dakikalarda başka bir kanaldaki fotoğrafçılık programında da Türk sinemasının emekli sultanı, Bebek civarında yapılacak bir kentsel dönüşümle daha iyi kareler elde edebileceklerini anlatıyordu. Geçen hafta tanık olduğum bu konuşmalann sayısız örneğine rastlamak mümkün bugünlerde. Uzun zamandır...