03 / 05 / 2024

Ferda Dağdelen Olgun

Ferda Dağdelen Olgun

Bestek Teknik Mühendislik ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin ortakları Ferda Dağdelen Olgun ve Şeyda Uslu...

İpd Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İpd Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Yd Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yd Proje İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Btl Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Btl Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Çekmeköy Taşdelen Mevkii 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Taşdelen Mevkii, Palamutdere Güzergahı ve Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Taşdelen Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Taşdelen Mahallesi, 104 ada, 8 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Taşdelen Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi 458 parsel sayılı taşınmazın bir kısmı ile kısmen Tescil Harici Alanı kapsayan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Taşdelen Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Taşdelen Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Analiz Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Analiz Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de Onut Dağdelen tarafından kuruldu.

Ev Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ev Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Veysi Dağdelen ve Yunus Emre Öncü ortaklığında kuruldu.

Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı durduruldu mu?

6 duraktan oluşan Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı İBB ekipleri tarafından durduruldu. Kapatılan metro şantiyesi havadan görüntülendi. Sarıgazi durağındaki kazı çalışmalarının da beton dökülerek kapatılmaya başlandığı belirtildi. 

Us Yapı İnşaat Reklam Tarım İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Us Yapı İnşaat Reklam Tarım İthalat İhracat Limited  Şirketi Kadıköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan    Dağdelen tarafından kuruldu.

Koçdağ Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Koçdağ Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Maltepe’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Koç ve Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Ferda Dağdelen Olgun Haberi

Ferda Dağdelen Olgun


Bestek Teknik Mühendislik ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile kuruldu.


Ad Soyad Sermaye

FERDA DAĞDELEN OLGUN 10.000,00 TL

ŞEYDA USLU 10.000,00 TL


Bestek Teknik Mühendislik ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

Şirketin işletme amacı ve başlıca konuları şunlardır. Şirketin maksat ve mevzuu başlıca şunlardır: a) Tüm sektörlerde Yönetim Sistemleri ve ürünler için denetim, belgelendirme, eğitim ve gözetim hizmetleri verilmesi, b) Tüm endüstri dalları ve sektörlerde, ulusal ve uluslararası ticaret alanlarında, her türlü ürün, hizmet, malzeme, imalat, donanım, tesis, gayrimenkul için ulusal, uluslararası ve müşterilerin belirlediği standartlara uygunluğun ölçülmesi, tespiti, analizi, ekspertiz ve gözetim hizmetinin yapılması, c) Gayrimenkul inşaatlarının ve her türlü inşaat ve montaj işlerinin kontrolü, ekspertizi...