16 / 05 / 2024

Ferda Polat kimdir

Ferda Polat kimdir

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat kimdir? Ferda Polat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ferda Polat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ferda Polat...

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar?

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Polat Şen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Murat Polat Kimdir?

Murat Polat kimdir? Murat Polat’ın mesleği nedir? Murat Polat hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ferda Besli Kimdir? 

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ferda Besli kimdir? Ferda Besli daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ferda Besli'nin biyografisi..

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Adnan Polat kimdir?

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı ve Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat kimdir? Adnan Polat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Polat Gülman kimdir?

Polat Gülman, 27 Nisan 2016'da Gebze Yonca Gayrimenkul Anonim Şirketi'ni kurdu. Şirket, 8 milyon 969 bin 320 TL sermaye ile Sarıyer'de kuruldu. Peki, Polat Gülman kimdir?

Polat Gülkan kimdir?

İMO Üyesi Prof. Dr. Polat Gülkan kimdir? Polat Gülkan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Polat Gülkan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Polat Gülkan..

Şereflikoçhisar'da 117 hektar arazi OSB'ye devredildi!

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, belediyeye ait olan 117 hektar arazinin Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) devredildiğini açıkladı. Başkan Polat, müteşebbis heyetinin kurulmasından sonra OSB'yi hayata geçirmek için el ele çalışıldığını söyledi

Baran Demir kimdir?

İbrahim Polat Holgin CEO'su Baran Demir kimdir? Baran Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Baran Demir, ne zamandan beri İbrahim Polat Holding bünyesinde hizmet veriyor? İşte Baran Demir...

Ferda Dedeoglu Bozkurt kimdir?

Mimar Ferda Dedeoglu Bozkurt kimdir? Ferda Dedeoglu Bozkurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ferda Dedeoglu Bozkurt, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ferda Dedeoglu Bozkurt..

Ferda Deveci kimdir?

Ferda Deveci, yaklaşık 2 ay önce Makyol Yaşam Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Peki, Ferda Deveci kimdir? Ferda Deveci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ferda Deveci...

Turgut Kabaca kimdir?

Polat Holding iştiraki AP Gayrimenkul’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Turgut Kabaca Polat Holding’in yeni Genel Müdürü oldu. Peki, Turgut Kabaca kimdir? Bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Ferda Polat kimdir Haberi

Ferda Polat kimdir

Ferda Polat kimdir?

Ferda Polat, 1960 Yılında Şereflikoçhisar’da doğdu. İlk ve orta tahsilini Şereflikoçhisar da liseyi ise Aksaray Ticaret lisesinde tamamladı. 


Yüksek öğrenimini Aksaray Üniversitesi Pazarlama bölümünde bitirdi. 13 Yıl Şereflikoçhisar da esnaflık yaptı daha sonra emekli oldu. 


14 Ağustos 2001 de kurulan AK Parti’ nin Şereflikoçhisar ilçe teşkilatının kuruluşunda görev aldı. 2001-2005 tarihlerinde AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkan Yardımcısı olarak çalıştı. 


2005 yılında atama ile AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanı oldu .2006 yılında olağan kongre ile AK Parti Şereflikoçhisar ilçe Başkanı seçildi. 2006 yılından 30 mart yerel seçimlerine kadar 3 dönem AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanı olarak görevini sürdürdü. 


30 Mart 2014 yerel seçimlerinde ise Şereflikoçhisar Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. 


Evli ve üç çocuk...