05 / 05 / 2024

Ferda Polat

Ferda Polat

Şereflikoçhisar'da Atatürk Parkı yanına belediye tarafından ahşap büfeler yaptırıldı. Şereflikoçhisar'ın estetik bir görüntüye ihtiyaç duyduğu ve modern bir şehir olması gerektiği için ahşap büfeler yapıldığı belirtildi.

Ankara Şereflikoçhisar büyük bir dönüşüm yaşıyor!

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanmasının ardından yatırımların arttığı Şereflikoçhisar büyük bir dönüşüm yaşıyor. İlçe, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kaldırım ve asfalt çalışmalarıyla daha modern ve yaşanılabilir bir ilçe haline geldi.

Şereflikoçhisar'da 117 hektar arazi OSB'ye devredildi!

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, belediyeye ait olan 117 hektar arazinin Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) devredildiğini açıkladı. Başkan Polat, müteşebbis heyetinin kurulmasından sonra OSB'yi hayata geçirmek için el ele çalışıldığını söyledi

Şereflikoçhisar'da 117 hektar arazi OSB'ye devredildi!

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, belediyeye ait olan 117 hektar arazinin Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) devredildiğini açıkladı. Başkan Polat, müteşebbis heyetinin kurulmasından sonra OSB'yi hayata geçirmek için el ele çalışıldığını söyledi

Kağıthane Polat Ofis iletişim!

Sadabad Parkı manzarasına sahip Polat Ofis projesinde yer alan dükkanların fiyatları 6 bin 750 dolardan başlangıç gösteriyor. Kağıthane Polat Ofis iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Polat Ofis Kağıthane fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilen Polat Ofis projesi 24 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje 6 katlı 4 bloktan oluşuyor. İşte Polat Ofis Kağıthane fiyat listesi...

Kağıthane Polat Ofis nerede?

AP Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Polat Ofis projesi 25 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede 20 adet ofis ve 4 adet dükkan yer alıyor. Peki Polat Ofis Kağıthane nerede?

AP Gayrimenkul Polat Ofis fiyatları!

Toplamda 20 adet ofis ve 4 adet dükkandan meydana gelen Kağıthane Polat Ofis projesi 4 blok halinde yükseliyor. İşte AP Gayrimenkul Polat Ofis fiyatları...

Polat Ofis markalı butik proje geliyor!

Polat Ofis markalı butik proje geliyor. İstanbul’un gelişen bölgelerinden Kağıthane’de yer alan ofis projesi Polat Ofis, 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor.

AP Gayrimenkul Kağıthane Polat Ofis!

AP Gayrimenkul Kağıthane Polat Ofis projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 750 dolardan başlıyor. Projede toplam 20 adet ofis ve 4 adet dükkan yer alıyor.

Polat Ofis Kağıthane iletişim!

Polat Ofis Kağıthane'de satışlar başladı. 4 blok halinde inşa edilen projede daire fiyatları metrekare birimi üzerinden hesaplanıyor. İşte Polat Ofis Kağıthane iletişim bilgileri...

Kağıthane Polat Ofis ne zaman teslim?

Polat Ofis projesi 25 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projedeki ofislerin alanları 420 -720 metrekare, ofislerin alanları 880 metrekare olarak belirlendi. Peki Kağıthane Polat Ofis ne zaman teslim?

Kağıthane Polat Ofis fiyatları!

Kağıthane Polat Ofis fiyatları metrekare birim fiyatı üzerinden hesaplanıyor ve projede 20 adet ofis ve 4 adet dükkan olmak üzere 24 bağımsız birim yer alıyor.

Kağıthane Polat Ofis nerede?

Kağıthane Polat Ofis projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 750 dolardan başlıyor. Projede 229 araçlık otopark yer alıyor. Peki Kağıthane Polat Ofis nerede?

AP Gayrimenkul, Polat Ofis markasıyla proje üretecek!

Yeni satışa çıkardıkları Kağıthane Polat Ofis projesinin tanıtımı için basınla bir araya gelen AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, "Polat Ofis markasını yaymak istiyoruz." dedi. Toplantının detayları haberimizde...

Kağıthane Polat Ofis satışa çıktı!

Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul tarafından İstanbul ’un yeni iş merkezlerinden Kâğıthane ’de yeni neslin yeni ofis anlayışı olarak hayata geçirilen Polat Ofis yatırımcılarını bekliyor.

Ferda Polat Haberi

Ferda Polat

Belediye Başkanı Ferda Polat, kentin estetik bir görünüme kavuşturulması açısından ahşap büfelerin önemine dikkat çekti. Başkan Polat, teklif üzerine Ankara'dan bir firma tarafından 5 büfe yapıldığını belirterek, "Maliyeti 5 bin lira olan büfeler için sadece işgaliye parası alınabilir" diye konuştu. 


Sabah...