20 / 05 / 2024

Ferdi Erkişi

Ferdi Erkişi

Anf Turizm Prodüksiyon İnşaat Bilişim Enerji Danışmanlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nafi Özkeskin, Ahmet Erkişi ve Ferdi Erkişi ortaklığıyla 15 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

Çiftçiler dikkat! İşte 37 bin liraya varan destekten yararlanmak için bilmeniz gerekenler

Yüzde 20'si hibe kapsamında olan ve 37 bin liraya kadar ödenen ferdi kredilerden yararlanmak için Orman köy ve mahallelerinde en az bir yıl süreyle ikamet etmek gerekiyor. İşte aranan diğer özellikler.

Pupa Tekne Gemi Acenteliği Ve Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pupa Tekne Gemi Acenteliği Ve Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Koç ve Selçuk Koç ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüm konutlarında enerji verimliliği artacak!

‘Enerji Verimliliği Haftası’ dolayısıyla açıklamalarda bulunan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, “Türkiye’deki tüm binalar için zorunlu hale getirilen Enerji Kimlik Belgesi’nin yanı sıra kullanılan inşaat malzemesi mutlaka sorgulanmalı'' diye konuştu.

Von Id Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Von Id Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Çağatay Yağcı ve Oytun Erkişi ortaklığında kuruldu. 

Ferdi Erdoğan inşaat sektöründeki dijitalleşmeyi anlattı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, inşaat sektörünün uçtan uca entegre bir sektör olduğunu, bu işin başının doğada madencilik, sonunun uygulama ve montaj olduğunu söylüyor..

Ferdi Erdoğan: Günümüz inşaatları 100 yıl için yapılmalı!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan  ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, Günümüz inşaatları en az 100 yıl için yapılmalı, kent mimarisi de bu yaklaşımla şekillenmeli ve sık sık değişikliğe gidilmemeli” dedi. 

Arkitera Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arkitera Yapı Anonim Şirketi 5 milyon TL sermaye ile bugün Şişli 'de kuruldu. Şirket her türlü inşaat taahhüt isleri; toplu ve ferdi konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapabilir.

Kocaeli Çerkişli'nin çehresi yeni yatırımlarla değişti!

Kocaeli’nin Dilovası ilçesine bağlı Çerkeşli Mahallesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlarla değişti.

Ferdi Erdoğan kimdir?

Ferdi Erdoğan, Türkiye İMSAD'ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Ferdi Erdoğan kimdir? Ferdi Erdoğan bugüne kadar hangi işlerde bulundu?

Merkezi sistemden ferdi sisteme geçiş adımları!

Kimi apartmanlarda ısınma sistemleri merkezi, kimi apartmanlarda ise ferdi ısınma sistemli oluyor. Peki, merkezi sistemden ferdi sisteme geçiş nasıl yapılır?

Ferdi Tayfur, Marmaris villa davasını kaybetti!

Ferdi Tayfur, Marmaris’te 2 villa karşılığı inşaatı üstlenen taşeron firmaya açtığı davayı kaybetti. Mahkeme, işi geciktirdikleri gerekçesiyle 2 villayı firmaya vermek istemeyen Tayfur’u haksız buldu.

Ferdi iskan zorunlu mu?

İnşaat çalışmaları tamamlanmış olan binada dairelerde oturumun başlaması için iskandan sonra, ferdi iskan belgesinin alınması gerekiyor. Peki, ferdi iskan zorunlu mu?

Ferdi Tayfur 16 villasını ve arazilerini dolandırıcıya kaptırdı!

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, kendisini doktor olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldı. 2 yıl önce Yalova'da tamamlanmamış bir siteden aldığı 16 villa ve 6 villa arazisini kaptıran Tayfur, mahkemeye başvurdu.

Ferdi Erkişi Haberi

Ferdi Erkişi

Anf Turizm Prodüksiyon İnşaat Bilişim Enerji Danışmanlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nafi Özkeskin, Ahmet Erkişi ve Ferdi Erkişi ortaklığıyla 15 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.


Anf Turizm Prodüksiyon İnşaat Bilişim Enerji Danışmanlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içindeve yurt dışında  konaklama, seyahat,   taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. . Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. . Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. . Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. . Konusu ile ilgili...