15 / 05 / 2024

Feriköy Gayrimenkul rönesans gayrimenkul

Feriköy Gayrimenkul rönesans gayrimenkul

Rönesans Gayrimenkul Bağlı ortaklıklarından biri olan Feriköy Gayrimenkul'e proje finansmanı kredisini kapadı...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman? Rönesans GYO kaç lot verecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Yapılan açıklamada halka arz büyüklüğü 4,5 milyar Türk Lirası olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı kaydedildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri ne zaman?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Rönesans Holding, ‘Gelecek İçin Sürdürülebilir Yaşam’ı destekliyor!

Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi listesinde 38’inci sıraya yükselen Rönesans Holding, 25. yılında, ‘Gelecek İçin Sürdürülebilir Yaşam’ı destekliyor.

Rönesans Holding sürdürülebilir yaşamı destekliyor!

Avrupa’nın en büyük 10’uncu inşaat şirketi olan ve dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi listesinde 38’inci sıraya yükselen Rönesans Holding, sürdürülebilir yaşamı destekliyor. 

Rönesans Gayrimenkul kupon faizi yüzde 4.05!

Rönesans Gayrimenkul tarafından ihraç edilen TRSRSGY21818 ISIN kodlu 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 21 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilecek kupon ödemesine ilişkin faiz oranı yüzde 4,05 olarak belirlendi.

Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

625 milyon 174 bin 183 TL yatırım bedeline sahip Rönesans Gayrimenkul İzmir projesi Ankara Caddesi üzerinde yükseliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

Rönesans Gayrimenkul'ün 100 milyonluk tahvilinin kupon faizi yüzde 3,54!

Rönesans Gayrimenkul 'ün ihraç ettiği TRSRSGY21818 ISIN kodlu 100 milyon TL nominal değerli tahvilin kupon ödemesine ilişkin faiz oranı yüzde 3,54 olarak belirlendi.

Rönesans Gayrimenkul'ün 100 milyonluk tahvilinin kupon faizi yüzde 3,47!

Rönesans Gayrimenkul tarafından ihraç edilen 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 23 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirilecek kupon ödemesinin faiz oranı yüzde 3,47 olarak belirlendi.

Rönesans'a TİSK'ten özel ödül!

TİSK 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri kapsamında verilen GAN Türkiye Özel Ödülü’ne bu yıl, Rönesans Eğitim Vakfı çatısı altında düzenlenen ve Rönesans Holding bünyesinde iş imkânı sağlayan sosyal sorumluluk projesi “Genç Keşif Programı, Pusula” layık görüldü.

Rönesans GYO 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Rönesans GYO 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

Rönesans GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Rönesans GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

Rönesans Gayrimenkul 2017'de de verimliliğe odaklanıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Şimşek: "Gereksiz büyüklükte AVM’ler yapmıyoruz. Perakendeciler de bu noktada bizi destekliyor. Eskiden her perakendeci büyük mağazalarda yer almak isterdi. Şimdi ise uygun büyüklükte olmasını yeterli görüyor" dedi.

Feriköy Gayrimenkul rönesans gayrimenkul Haberi

Feriköy Gayrimenkul rönesans gayrimenkul

Rönesans Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bağlı ortaklıklarımızdan %100 hissesine sahip olduğumuz Feriköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm ve Tic. A.Ş. şirketine ait proje finansmanı kredisi bugün itibari ile...