30 / 04 / 2024

feriköyün tarihi

feriköyün tarihi

Reşat Altın'ın 39 liraya satıldığı 1951 yılında Feriköy'de iki daireli, bahçeli bir apartman 770 adet altın parasına, 30 bin liraya satılacakmış. Fatih'te ise 2 katlı bina 32 bin 500 liraya satılacakmış.

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

THY Emlak Konut GYO kura sonucu 2023 ne zaman açıklanacak? Emlak Konut Arnavutköy kura tarihi belli oldu mu? Hemen bakın

THY Emlak Konut GYO kura sonucu 2023 ne zaman açıklanacak? Emlak Konut Arnavutköy kura tarihi belli oldu mu? Hemen bakın...

Altın fiyatlarının iki hafta sonraki yönü belli oldu! Herkes bu tarihi not alsın! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın fiyatları şubat ayındaki geril çekilmelerin ardından Mart ayına hızlı bir giriş yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Altın fiyatlarının iki hafta sonraki yönü belli oldu! Herkes bu tarihi not alsın! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın Kahini İslam Memiş dibe vuran altın için yükseliş tarihi verdi! Herkes tek bir rakama odaklandı! Hemen bakın

Altın Kahini İslam Memiş, son günlerde dibe vuran altın için yükseliş tarihi verdi. Herkes tek bir rakama odaklandı! Hemen bakın.

İslam Memiş altın için yükseliş tarihi verdi! Bu rakamı görenler tir tir titredi! Altın borcu olanlar çabuk bakın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, son 4 haftadır düşüşe geçen altın için yükseliş tarihi verdi. Bu rakamı görenler tir tir titredi! Altın borcu olanlar çabuk bakın!

Frene basan altın için yükseliş tarihi belli oldu! Altın tozu dumana katacak! Bir kenarda altını olanlar hemen bakın

Altın fiyatları haftanın yeni işlem gününe düşüşle başladı. Herkes altın fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini araştırırken uzmanlarda yükseliş tarihi geldi. Altın o gün tozu dumana katacak. Bir kenarda altını olanlar hemen bakın!

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Fethiye'deki hayalet köyün tarihi kiliseleri restore edilecek!

Muğla Fethiye'de "hayalet köy" olarak bilinen Kayaköy'deki tarihi kiliseler, restore edilecek.

Rahmi Koç’un Kaleköy'deki tarihi evi!

Rahmi Koç, Kaleköy'deki tarihi evine gitti. 5 kamarası bulunan yelkenli yatını, evinin bulunduğu Kaleköy’de demirleyen Koç, evinde dinlendi...

Altın tarihi zirvesinde! Nereye kadar yükselir?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Altın tarihi zirvesinde! Nereye kadar yükselir?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 7 maddelik analizi...

Tarihi Bomonti'den yeni Maslak'a!

Bomonti'nin tarihi 1890'lı yıllarda Feriköy'ün göbeğine bira fabrikası kurulması ile başlıyor. Fabrikanın semte adını vermesi ile Bomonti ismini kazanıyor. Köklü tarihine ek olarak son eklenen parçalar ise rezidanslar ve şehrin popüler mekanları olarak yerini alıyor...

Hadımköy'deki tarihi hastane binası restore edilecek!

Hadımköy'deki tarihi hastane binası restore edilerek yeniden şifa dağıtacak. Çalışmaların yakın zamanda başlaması öngörülüyor. 

Feriköy'de 8 kat için imar izni isteniyor!

İstanbul Feriköy'de 27 yıl önce, 5 katlı olarak yapılması gereken bina, 8 kat inşa edildi. Elektrik, su, doğalgaz gibi tüm hizmetleri alan binanın 4 ay önce kolonları çatlayınca apartman sakinleri tahliye edilip bina yıkıldı.

feriköyün tarihi Haberi

feriköyün tarihi

30.000 Liraya Satılık


 Feriköy Avukat Caddesi'nde, iki küçük müstakil dairesi, altında dükkanı, garaja müsait bahçesi olan tam konforlu apartman acele satılıktır.

 Yeraltı Camii yanında Büklü Han No. 8 Tel: 43505



        

     SATILIK APARTMAN

Tam kagir, tam konfor, iki daire boş teslim.


1. kat: İki oda, hol, banyo, hela, mutfak, bahçe.

2. kat: Üç oda, hol, banyo, hela, mutfak, balkon.

En birinci malzeme ile yapılmıştır. (Terkos, elektrik, havagazı, kanal ve sokağı asfalt.) (Tamamı muşamba döşeli.)

Fatih, Malta tramvay durağına 50 metredir.

Fiyat: 25.000 T.L.'dır. 6.500 T.L. Emniyet Sandığı'na 5 yıl vade ile ipoteklidir. Mal sahibi: Malta tramvay durağında No. 6. Kadri Çutsay. Tel: 25512. 



(1951...