27 / 04 / 2024

Ferit Aysan kim

Ferit Aysan kim

İTÜ 1956 mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Ferit Aysan vefat etti. Aysan için ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Ferit Aysan kimdir?

Yüksek İnşaat Mühendisi Ferit Aysan, 84 yaşında vefat etti. Yüksek İnşaat Mühendisi Ferit Aysan, hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Yüksek İnşaat Mühendisi Ferit Aysan vefat etti!

İTÜ 1956 mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Ferit Aysan vefat etti. Aysan için ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Ferit Şahenk Hotel Ambasador'la yakından ilgileniyor!

Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk, Hırvatistan'ı adeta ikinci vatanı olarak belirledi. Ülkedeki yatırımlarını 2014 yılı sonuna kadar 400 milyon euro'ya çıkaracağı konuşulan Şahenk'in Hırvatistan'daki yeni gözde sektörü ise turizm.

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

Kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder?

Noter onayı ile yapılan bir taşınmaz kira sözleşmesi için damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor. Peki, kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder? Ödenecek damga vergisi nasıl hesaplanır?

Tapu harçlarını kim öder?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi halinde devir işlemi gerçekleşiyor. Peki, tapu harçlarını kim öder?

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Ferit Aysan kim Haberi

Ferit Aysan kim

İTÜ 1956 mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Ferit Aysan vefat etti. Aysan için ailesi taziye ilanı yayınlattı. Cenazesi bugün Etiler Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Ulus Mezarlığı'na defnedilecek. Aysan için ailesi taziye ilanı yayınlattı.


Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...


Ferit Aysan...