16 / 05 / 2024

Ferit Şahank yeni otel

Ferit Şahank yeni otel

Avrupa ve ABD'li turizm şirketlerinin ardından Asyalı devlerin rekabetine sahne Türkiye'ye Uzakdoğu'dan bir dev daha geliyor. Asya'nın en köklü otelcilik zincirlerinden Peninsula Hotels, İstanbul'da lüks bir projeye imza atıyor.

Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ile New York'ta restoran açacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ve Hintli mutfak gurusu Arjun Waney tarafında New York'ta gerçekleştirilecek yeni yatırımı kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in o yazısı...

Ferit Şahenk: Galataport ustalık eserim!

Ferit Şahenk Galataportistanbul'un Doğuş Grubu ve kendisi için ustalık eseri olduğunu söylüyor. Şahenk, "Bugüne kadar grup olarak hep yaptık devrettik. Bu ise gelecek kuşaklar için kalıcı bir eser ve geleceğe açılan yeni penceremiz" diyor…

Nusret Gökçe'den yeni şirket!

Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk’in de ortaklarından olduğu ünlü et restoranı Nusr-et’in bir diğer ortağı Nusret Gökçe bugün yeni bir şirket kurdu. 

EYAP'ın yeni genel müdürü Ferit Erin oldu!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin (EYAP) yeni genel müdürü, Ferit Erin oldu. Erin, daha önce de aynı şirkette pazarlama direktörü olarak çalışıyordu.

Ferit Şahenk, Tommy Hilfiger ile Miami'den otel aldı!

Ferit Şahenk, Yeni Dünya'ya da açılarak dünyaca ünlü moda devi Tommy Hilfiger ile ortak oldu. Şahenk ile Hilfiger, Miami South Beach'in klasik oteli The Raleigh'i satın aldı. İşte Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberi şöyle:

Salıpazarı Kruvaziyer Liman projesine yeni lüks otel geliyor!

Hong Konglu lüks otel markası Peninsula, Doğuş Holding Başkanı Ferit Şahenk ve BLG Capital Başkanı Serdar Bilgili ile birlikte Salıpazarı Kruvaziyer Liman projesine yeni lüks otel yapacak. Peninsula, projede yüzde 50 hisse sahibi olacak.

Ferit Şahank ve Asyalı ortakların oteli Salıpazarı projesinde açılacak!

Avrupa ve ABD'li turizm şirketlerinin ardından Asyalı devlerin rekabetine sahne Türkiye'ye Uzakdoğu'dan bir dev daha geliyor. Asya'nın en köklü otelcilik zincirlerinden Peninsula Hotels, İstanbul'da lüks bir projeye imza atıyor.

Ferit Şahenk Hotel Ambasador'la yakından ilgileniyor!

Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk, Hırvatistan'ı adeta ikinci vatanı olarak belirledi. Ülkedeki yatırımlarını 2014 yılı sonuna kadar 400 milyon euro'ya çıkaracağı konuşulan Şahenk'in Hırvatistan'daki yeni gözde sektörü ise turizm.

Günaydın Et'in yüzde 70'ini Ferit Şahenk ve Mübariz Mansimov aldı!

Yatırımcıların yakın takibe aldığı Günaydın Et Restoranları'nın yüzde 70'ini Ferit Şahenk ve Mansimov aldı. Satın almayı yeni şirket üzerinden yapan ortakların 350 milyon TL ödediği belirtiliyor...

Ferit Şahenk, casino işletmeye hazırlanıyor!

Yeme içme sektöründe yaptığı satın alma ve yatırımlarla 2013' e damga vuran Doğuş Holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, gözünü yeni bir alana daha çevirdi...

Ferit Şahenk ve Murat Ülker, dev satın almalarla yıla damga vurdu!

Ferit Şahenk ve Murat Ülker, yeni satın almalarla 2013’te şirketlerini daha da büyüttüler. Şahenk, yerli-yabancı 12, Ülker de 10 şirkete ortak oldu ya da satın aldı.

Ferit Şahenk dünya jet sosyetesinin yeni merkezini Atina'nın Asteras Koyu'nda kuruyor!

Yorgo Kirbaki: "St.Tropez 'i, Monako 'yu boş verin. Dünya jet sosyetesinin yeni merkezi Atina 'nın meşhur Asteras Koyu 'nda kuruluyor. Hem de Ferit Şahenk önderliğinde"

Ferit Şahenk Reina'yı kapatıp yerine yeni bir mekan açacak!

Sabah Gazetesi muhabirlerinden Erhan Öztürk'ün haberine göre; Eğlence hayatında 12 yıldır boy gösteren Reina kapanıyor. Mülk sahibi Ferit Şahenk, Boğaziçi İmar Müdürlüğü'ne arazi üzerinde dünya markalarının yer alacağı yeni bir proje sunacak...

Ferit Şahank yeni otel Haberi

Ferit Şahank yeni otel

Avrupa ve ABD'li turizm şirketlerinin ardından Asyalı devlerin rekabetine sahne Türkiye'ye Uzakdoğu'dan bir dev daha geliyor. Asya'nın en köklü otelcilik zincirlerinden Peninsula Hotels, İstanbul'da lüks bir projeye imza atıyor. Hong Kong merkezli Peninsula'nın otel için adresi Salıpazarı Kruvaziyer Liman Projesi olacak. Peninsula, Türkiye'deki ilk projesinin 300 milyon euro yani 900 milyon liralık bir bedele sahip olacağını kaydetti. Projede yüzde 50 hisse sahibi olacak Peninsula'nın ortakları ise Doğuş Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve BLG Capital'in patronu olan eski Beşiktaş futbol kulübünün Başkanı Serdar Bilgili. 


OLAYLARA RAĞMEN AÇIYORUZ 

Son günlerde Çin ile Türkiye arasında yaşanan siyasi gerilimin ardından gelen yatırımla ilgili açıklama yapan Peninsula Hotels'in CEO'su Clement Kwok Kin Man, "Normalde siyasi gerilimler yatırımlar için endişe verici bir durumdur. Ancak Türkiye...