12 / 05 / 2024

Ferit Şahenk dükkan

Ferit Şahenk dükkan

Venüs'ü 22 milyon dolara satın alan ortakları Mithat Erdem ile Nusret Gökçe et işinden sonra pasta işinde de ortak olmak için Ferit Şahenk'le el sıkıştı.

Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ile New York'ta restoran açacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ve Hintli mutfak gurusu Arjun Waney tarafında New York'ta gerçekleştirilecek yeni yatırımı kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in o yazısı...

Ferit Şahenk, İstinyePark'taki hisselerini Katar'a satıyor!

Varlık satışını sürdüren Ferit Şahenk, İstinyePark’ta yüzde 42’lik hissesini dünyanın en büyük fonlarından olan Qatar Holding LLC'ye 1 milyar dolara satıyor.

Ferit Şahenk 3 yıl önce aldığı şirketi satıyor!

Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk 2016 yılında satın aldığı dünyanın en büyük süper yat bakım tesislerinde içinde bulunduğu Marina Barcelona 92'deki (MB 92) hisselerini devrediyor.

Ferit Şahenk, Atami Otel'i etkinlik üssü yapacak!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Cennet Koyu'nda geçmişte Japonların sahibi olduğu Atami isimli oteli aldı ve restore ettirdi. Şahenk, burayı bir etkinlik üssü yapmayı planlıyormuş. Etkinlik derken yaz düğünlerinden söz ediyoruz…

Ferit Şahenk Marmaris'teki D-Resort Grand Azur otelini satıyor!

Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk, bir süredir yaptığı satışlarla gündemde yerini alıyor. Ferit Şahenk Marmaris'teki D-Resort Grand Azur otelini satışa çıkardı. 

Ferit Şahenk ve Hüsnü Özyeğin arasındaki 102.5 milyon euroluk anlaşma iptal!

Dünya gazetesi yazarı Kerim Ülker, Doğuş Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile iş adamı Hüsnü Özyeğin arasındaki AVM satışı anlaşmasının iptal edildiğini yazdı. 

Ferit Şahenk’in D-ream’ına yabancı ortak geliyor!

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Ferit Şahenk  58 markaya sahip D-ream’ı satmak veya ortaklık için Singapurlu bir yatırımcı ile masaya oturmuş...

Ferit Şahenk, Tommy Hilfiger ile Miami'den otel aldı!

Ferit Şahenk, Yeni Dünya'ya da açılarak dünyaca ünlü moda devi Tommy Hilfiger ile ortak oldu. Şahenk ile Hilfiger, Miami South Beach'in klasik oteli The Raleigh'i satın aldı. İşte Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberi şöyle:

Ferit Şahenk İspanya'da 4 ünlü restoran satın aldı!

Mart 2012'de, yeme-içme sektöründe hizmet vermeye başlayan d.ream'i kuran Ferit Şahenk, mekana doymuyor! Türkiye'de neredeyse almadık mekan bırakmayan Şahenk, Avrupa'ya da el atıp dört yıllık süreçte pek çok dünya markasını satın almıştı.

Ferit Şahenk Corpera Turizm'e ortak oluyor!

Ferit Şahenk, ABD'nin dünyadaki ilk mülkü Palazzo Corpi'yi kiralayan Serdar Bilgili'nin şirketi Corpera'ya ortak oluyor. Corpera, 141 yıllık binada içinde otel, restoran ve kulübün de olacağı Soho House'u kuruyor

Ferit Şahenk Doğuş Power Center için yargı yolunu tuttu!

SON dönemde eğlence ve yeme-içme sektörlerindeki yatırımlarıyla dikkat çeken Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in başı imar planlarıyla dertte. Ferit Şahenk Doğuş Power Center için yargı yolunu tuttu.

Ferit Şahenk dünya jet sosyetesinin yeni merkezini Atina'nın Asteras Koyu'nda kuruyor!

Yorgo Kirbaki: "St.Tropez 'i, Monako 'yu boş verin. Dünya jet sosyetesinin yeni merkezi Atina 'nın meşhur Asteras Koyu 'nda kuruluyor. Hem de Ferit Şahenk önderliğinde"

Ferit Şahenk Fatih Ormanları'nda Serdar Bilgili'ye ortak oldu!

SON dönemlerde eğlence ve yeme içmeye yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk, şimdi de Serdar Bilgili’nin 29 yıllığına kiraladığı Fatih Ormanları’na ortak oldu...

Ferit Şahenk dükkan Haberi

Ferit Şahenk dükkan

Ferit Şahenk'in İstanbul'un en iyi pastanelerinden Dolce'yi almak için kurmaylarını çalıştırdığını; hal böyle olunca da geçen yıl Venüs'ü 22 milyon dolara satın alan ortakları Mithat Erdem ile Nusret Gökçe'ye bu sektörde rakip olacağını yazmıştım. İşin aslı tam öyle değilmiş! Meğer Erdem ile Gökçe, et işinden sonra, pasta işinde de ortak olmak için Ferit Şahenk'le el sıkışmışlar...


İŞİN BAŞINDA YİNE NİLGÜN ERTUĞ VAR

Ferit Şahenk'e ortaklık teklif edenler de Erdem ile Gökçe olmuş. Ferit Bey de bu işe sıcak bakınca işe koyulmuşlar. O müthiş tatların yaratıcısı Dolce'nin sahibesi Nilgün Ertuğ ile de prensipte her şeyde anlaşmışlar. İş sadece bugün-yarın atılacak imzaya kalmış. Dolce'nin yeni adresi ise, Erdem ile Gökçe'nin mülk sahibi olduğu Etiler'deki eski Venüs'ün yeri olacak.

Projesi dünyaca ünlü bir mimara çizdirilecek...