20 / 05 / 2024

ferizli belediyesi Ahmet Soğuk

ferizli belediyesi Ahmet Soğuk

Sakarya Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk kimdir? Ahmet Soğuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Soğuk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Soğuk...

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Arnavutköy Belediyesi'nden İBB'ye metro tepkisi!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Vezneciler metro hattı projesinin hayata geçirilmediğini öne sürerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde yapılacan meclis toplantısında 12 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Melikgazi Ahmet Selahattin Sarıalp ASM tamamlanıyor!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayırsever Ahmet ve Selahattin Sarıalp’ın desteğiyle beraberTınaztepe Mahallesi'nde yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi'nde inşaat çalışmaları sürüyor.

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

Gaziantep Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

Ahmet Hakan: Sinan Aygün boş adam değildir, mottosu 'Ya herro ya merro'!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde devam eden 'rant' tartışmasına ilişkin yazdığı yazısında, tartışmanın taraflarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Hakan, eski CHP milletvekili Sinan Aygün için "Sinan Aygün boş adam değildir, mottosu 'Ya herro ya merro'" dedi...

Sakarya Ferizli'de inşaat sektörüne büyük kolaylık!

Sakarya Ferizli Belediyesi 2020 yılında müteahhitlere ve müstakil yapı yapmak isteyen vatandaşlara büyük kolaylıklar sunuyor.

Şahinbey Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Şahinbey Belediyesi, Güneykent Mahallesi’ne yaptırdığı Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami’nin açılışını yaptı.

Sakarya Ferizli Devlet Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Sakarya Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Ferizli Devlet Hastanesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Soğuk, hastanenin son durumu hakkında açıklama yaptı.

Sancaktepe Hacı Ahmet Bıyık Cami inşaat ihalesi 4 Şubat'ta!

Sancaktepe Hacı Ahmet Bıyık Cami ve Kuran Kursu inşaat ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından 4 Şubat'ta yapılacak...

ferizli belediyesi Ahmet Soğuk Haberi

ferizli belediyesi Ahmet Soğuk

Ahmet Soğuk kimdir?

1960 yılında, Kocaali'de dünyaya geldi. İlköğretimini Kocaali'de okuduktan sonra Adapazarı ve İstandul'da tüccar terzilik yaptı.


1989 yılında Refah Partisi Ferizli İlçesi Başkanı olarak aktif siyasete başladı. Günümüze kadar da kesintisis devam etti.


1999-2004 yılları arasında Sakarya İl Genel Meclisi'nde Ferizli İlçesi'ni temsil etti. İl Genel Meslisi'nde AK Parti Grup Başkanlığı ve Daimi Encümen Üyeliği görevlerinde bulundu. Daha sonra Kurucu Üyesi olduğu AK Parti Ferizli İlçe Başkankığı görevini sürdürdü.


2009 yerel seçimleri öncesi, görevinden istifa ederek, AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi ve belediye başkanı olarak seçildi. 5 yıl görevini başarı ile yerine getiren Ahmet SOĞUK 2014 seçimlerinde tekrardan Aday olarak gösterildi ve bir kez daha Ferizli Belediye Başkanı olarak seçildi. 


Halen emekli olan soğuk, evli ve dört çocuk...