20 / 05 / 2024

ferko Göktürk

ferko Göktürk

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile adından söz ettiren Ferko, 2017 yılını  geçen yılın üzerinde bir rakamla kapattu. 

Ferko Göktürk Gökvadi iletişim!

Ferko Göktürk Gökvadi iletişim bilgileri kapsamında telefon numaraları 0212 268 11 44 ve 0212 352 31 00 olarak belirlendi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Göktürk’te yer alıyor.

Göktürk Gökvadi satılık!

Göktürk Gökvadi satılık villaların fiyatları villaların konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Ferko Göktürk Gökvadi projesinin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. Projede 450 adet villa bulunuyor.

Göktürk Gökvadi teslim tarihi!

Göktürk Gökvadi teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. 2015 yılının Haziran ayında satışların başlaması planlanan Ferko İnşaat Göktürk Gökvadi Evleri ‘nde satışlar ertelendi.

Gökvadi Göktürk Villaları!

Gökvadi Göktürk Villaları toplam 450 adet evden meydana geliyor. Ferko Göktürk Gökvadi Villaları 117 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Göktürk Gökvadi fiyatları!

Göktürk Gökvadi fiyatları, villaların konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. 2015 yılının Haziran ayında satışa çıkmaya hazırlanan Ferko Göktürk Gökvadi projesinde satışlar yıl sonuna ertelendi.

Gökvadi Göktürk nerede?

135 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Gökvadi Göktürk projesi Ferko İnşaat, Senko İnşaat ve ADM Yapı işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Peki Gökvadi Göktürk nerede?

Göktürk Ferko Gökvadi Villaları!

Göktürk Ferko Gökvadi Villaları Ferko İnşaat, Senko İnşaat, ADM Yapı ile ortak hayata geçirilen Gökvadi İnşaat A.Ş tarafından yükselecek. Projede toplam 450 adet villa bulunuyor.

Ferko Gökvadi Göktürk teslim tarihi!

Ferko Gökvadi Göktürk teslim tarihine göre konutlar 2 sene sonra teslim edilecek. Toplam 117 metrekare alan üzerinde yükselen proje Haziran ayında satışa çıkacak. Projede toplam 450 villa bulunuyor.

Ferko İnşaat Gökvadi Göktürk Projesi!

Ferko İnşaat Gökvadi Göktürk Projesi'nde satışlar Haziran ayında başlayacak. 2 sene sonra 2017 yılında villa teslimlerinin yapılacağı proje toplam 117 bin metrekare arsa alanında inşa edilecek.

Ferko İnşaat Göktürk Gökvadi Projesi!

Ferko İnşaat Göktürk Gökvadi Projesi'nde satışların Haziran ayında başlaması hedefleniyor. Villalardan meydana gelecek olan Ferko İnşaat Göktürk Gökvadi Projesi'nde telefon aracılığıyla ön talepler toplanıyor.

Gökvadi Göktürk projesi Haziran'da satışta!

Ferko İnşaat'ın duyurduğu Göktürk projesi Gökvadi projesi Batı Proje'nin oluşturduğu Senko İnşaat, ADM Yapı ile ortak oluşturulan Gökvadi İnşaat tarafından inşa edilecek... Proje Haziran'da satışa çıkacak.

Gaia Premium Houses Göktürk Konutları!

Gaia Premium Houses Göktürk Konutları projesi kapsamında 2 oda 1 salon konut tiplerinin fiyatları 520 bin liradan başlangıç gösteriyor ve 640 bin liraya kadar yükseliyor

Doğa Teras Evleri Göktürk satılık daire!

Doğa Teras Evleri Göktürk satılık daire fiyatları 300 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ena Gayrimenkul'ün inşa ettiği Doğa Teras Evleri Göktürk'te yaşam Mart 2012 yılında başladı...

ferko Göktürk Haberi

ferko Göktürk


2018’de başta Göktürk’te olmak üzere yeni projeleri hayata geçirecek olan Ferko, 2017’yi değerlendirerek 2018 hedef ve planlarını açıkladı. 

Yurtiçi ve yurtdışında 25 yılı aşkın süredir nitelikli projeler imza atan Ferko, 2017 yılında Ferko Line ve Ferko Signature projelerine odaklandı. Bununla birlikte yaptıkları işleri ‘Yapı sanatı’ mottosuyla tanımlayan ve her projesinde sanata yer ayıran Ferko, Contemporary İstanbul sponsorluğu kapsamında sanatseverleri yine çok özel projelerle buluşturdu. Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, 2017 yılını değerlendirip 2018 yılı hedefleriyle ilgili bilgiler aktardı. 

Meriçten, şöyle devam etti: “İstanbul’un merkezinde, Levent’te bulunan ve bölgenin prestij noktası haline gelecek 30 kattan oluşan Ferko Signature’ı tamamladık. Teslimlerin heyecanı sürerken kalan kısıtlı alanda kiralamalar devam ediyor. Bununla birlikte Kağıthane bölgesine yepyeni ve farklı bir soluk getirmeyi hedeflediğimiz...