06 / 07 / 2024

ferko ılgaz otel

ferko ılgaz otel

25 yıldır Türkiye, Azerbaycan, Türkmenistan, Afganistan ve Libya'da yol, altyapı, konut, villa, otel, ofis inşaatlarını hayata geçiren Ferko, gayrimenkul sektöründe farklı projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Ferko Ilgaz Hotel açıldı!

Ferko’nun Ilgaz Dağı’nda 100 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiği 286 yatak kapasiteli Ferko Ilgaz Hotel kapılarını açtı. Sanat oteli olarak tasarlanan Ferko Ilgaz Hotel'de sanat eserleri sergileniyor.

Ferko Line fiyat bilgisi!

Ferko Line projesinde ofislerin metrekare satış fiyatı 11 bin 750 TL'den başlıyor. Ferko Line projesinde ofis, dükkan ve otel bulunuyor...

Ferko Line fiyat!

4 blok şeklinde yükselen Ferko Line projesi 192 ofis, 38 adet ticari alan ve 173 oda kapasiteli Four Points by Sheraton Otel'den meydana geliyor. Ferko Line fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Ferko Ilgaz Mountain Resort Hotel açılış için gün sayıyor!

750 yatak kapasitesi ile Anadolu’nun en büyük turistik tesislerinden biri olan Ferko Ilgaz Mountain Resort Hotel, bu ayın ortasından itibaren tam kapasite ile kapılarını açıyor.

Ferko Ilgaz Mountain Hotel and Resort Şubat'ta açılacak!

Ferko, bu yıl 20’nci kez düzenlenen turizm sektörünün en büyük organizasyonlarından EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Ilgaz Mountain Hotel&Resort projesini tanıttı.

Ferko Line Rezidans nerede?

Ferko İnşaat tarafından hayata geçirilecek Ferko Line'da otel, dükkan ve ofisler yer alıyor. Proje 20 bin 435 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Peki Ferko Line Rezidans nerede?

Ferko Line Ferko İnşaat Projesi!

Ferko Line Ferko İnşaat projesi İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Ferko Line Kağıthane projesinde 231 ofis, 173 oda 346 yatak kapasiteli otel ve 48 dükkan olacak...

Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık!

Daire teslimlerinin Ocak ayı 2019 yılında yapılması planlanan projede 231 adet ofis, 48 adet dükkan ve 173 odalı otel bulunuyor. Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık ofisler 95 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Ferko İnşaat Ferko Line ulaşım!

Ferko İnşaat Ferko Line ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yer alıyor. Otel, ofis ve dükkanlardan oluşan proje 95 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Ferko İnşaat Kağıthane Projesi: Ferko Line!

Ferko İnşaat Kağıthane projesi Ferko Line, 173 odalı otel, 231 ofis ve 48 dükkandan meydana geliyor. Ferko Line Kağıthane projesi yaklaşık 95 milyon TL'ye mal olacak...

Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort, EMITT Fuarı’nda tanıtılacak!

Turizm dünyasının en önemli organizasyonlarından olan EMITT kapsamında Ferko, Ilgaz Dağı’nın eşsiz doğasında inşa ettiği Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort’ün ayrıcalıklarını katılımcılarla paylaşacak.

Ferko İnşaat Kağıthane Projesi!

Ferko İnşaat Kağıthane Projesi 110 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan projede ofis, ticari birimler ve otel yer alacak.

Ferko İnşaat Kağıthane projesine hazırlanıyor!

Ferko İnşaat, Kağıthane'de yeni bir ticari projeye hazırlanıyor. Kağıthane Cendere Yolu üzerinde planlanan Ferko İnşaat'ın yeni projesinde ofis, ticari birimler ve otel alanı olacak.

ferko ılgaz otel Haberi

ferko ılgaz otel



25 yıldır Türkiye, Azerbaycan, Türkmenistan, Afganistan ve Libya'da yol, altyapı, konut, villa, otel, ofis inşaatlarını hayata geçiren Ferko, gayrimenkul sektöründe farklı projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. 


İŞ DÜNYASININ GÖZDESİ 

Son olarak İstanbul'da iş dünyasının gözbebeği olan semtlerden Levent'te Signature ofis projesini hayata geçiren şirket, Kastamonu İlgaz Dağı'nda bulunan İlgaz Mountain Resort'e ek olacak tesislerle ilgili Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten kamuoyunu bugün bilgilendirecek. 



Yeni...