28 / 04 / 2024

Ferko İnşaat arsa

Ferko İnşaat arsa

Gökçe Meriçten, 2015'te yatırımlara hız vereceklerini belirterek, "İstanbul'da 4-5 proje için arazilerimiz hazır. Projelerden ilki Cendere Yolu'nda bir karma proje olacak. Diğer iki proje de Göktürk civarında" diye konuştu...

Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Miras paylaşımı sürecinde birkaç istisnai durumlarda, bazı çocuklar miras payından faydalanamayabiliyor. Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Genç Ekin Gayrimenkul İnşaat Arsa Ofisi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Ekin Gayrimenkul İnşaat Arsa Ofisi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Sevil Genç tarafından kuruldu.

Çiftçi Towers’taki gerilim adliyeye taşındı!

Kaçak yapılaşma nedeniyle mühürlenen sonrasında imar barışı ile yasal hale getirilen Çiftçi Towers’ın ortakları arasında kaçak yapı iddiası nedeniyle kavga yaşanıyor. Yüklenici Türkerler İnşaat, arsa sahibi Çiftçiler Holding'in patronuna 5 ayrı suçlama yöneltti.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı yaptırılacak!

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı ihale ediliyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

Kanal İstanbul'un geçeceği Silivri'den 358 dönüm arsa alan firma kimin?

Kanal İstanbul Projesi'nin yapılacağı Silivri bölgesinden önceki yıllarda 358 dönüm arsa satın alan firma meclis gündemine taşındı..

Aydın'da arsa karşılığı okul inşaat ihalesi 8 Mayıs'ta!

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Gökçe Meriçten: Artık ofis verimliliği ön planda!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Volkan Akı, bugünkü yazısında Ferko İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten ile yeni ofis anlayışı değerlendirildi. İşte o haber...

Ferko İnşaat New York ve Londra'da proje yapacak!

Akşam Gazetesi yazarı Şenay Büyükdöşdere, Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten'e projelerini ve sektöre ilişkin sorularını sordu. İşte Büyükdöşdere'nin röportajı...

Isparta'da ev fiyatlarındaki artışın nedeni arsa eksikliği!

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı, İnşaat Mühendisi Metin Çelik, konut stokunun yeterli olmamasının nedeni ve bu sorunun çözümü için önerilerde bulundu..

Emlak Konut Riva ihalesinin 2. oturumu 15 Haziran'da!

Emlak Konut Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 15 Haziran'da yapılacak. İhalenin birinci oturumuna Dap Yapı bünyesindeki Eltes İnşaat arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 1 milyar TL teklifi ile ihaleye damga vurdu.

Ferko İnşaat'tan 4 yeni proje geliyor!

Ferko İnşaat, ofisten konuta, AVM'den fabrika binalarına kadar birçok farklı alanda yatırımlar yapıyor. Ferko İnşaat bu yıl 400 milyon dolar ciro hedefliyor.

Ferko Line teslimleri!

Ferko Line projesi İstanbul Kağıthane'de Ferko İnşaat tarafından yükseliyor. Peki Ferko Line teslimleri ne zaman?

Ferko İnşaat arsa Haberi

Ferko İnşaat arsa

FERKO İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, 2014'te Ferko Signature ve İlgaz Mountain Otel projelerine başlayan Ferko'nun, bu dönemde aynı zamanda yeni projeler için arazi alımları da gerçekleştirdiğini, İstanbul'da başlayacakları 4-5 yeni proje için arazilerinin hazır olduğunu söyledi. Meriçten, "Bu projelerden biri Cendere Yolu'ndaki ofis, ticari alan ve otelden oluşacak. Diğer iki projemiz ise Göktürk tarafında biri ticari birini ise konut olarak planlıyoruz" diye devam etti. 


-Ferko 2014 yılını nasıl geçirdi. Hangi projelere başladı? 

2014 yılı hedeflerimizi gerçekleştirdiğimiz oldukça verimli bir yıl oldu. Bu yılı bizim için özel kılan ise Levent Büyükdere Caddesi'nde başladığunız Ferko Signature ofis projemiz... Mayıs ayında iansmanını yaptığımız projeye gösterilen ilgi beklediğimizin üzerinde gerçekleşmesinden dolayı mutluyuz. Bu yıl ayrıca Kastamonu İlgaz'da var olan İlgaz Mountain Resort'u...