30 / 04 / 2024

Ferko İnşaat Levent ofis projesi

Ferko İnşaat Levent ofis projesi

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe niş projeleriyle tanınan FERKO İnşaat’ın Levent’teki yeni ofis projesinin tanıtılacağı basın toplantısı, 21 Mayıs 2014 Çarşamba günü Edition Otel’ de gerçekleştirilecek...

İsdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

İsdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi 700 bin TL sermaye bedeli ile İSMET DEMİRCİ tarafından açıldı.

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli  ile Levent Gökçe tarafından kuruldu.

Levent Edekan Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Edekan Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Edekan tarafından kuruldu.

Levent Keskin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Levent Keskin İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yahya Keskin tarafından kuruldu.

Merkez Bankası'nın Levent'teki arsasında camii inşaatı başladı! 

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Merkez Bankası‘na ait olduğu belirtilen alana cami yapılabilmesi için arazinin mülkiyeti Milli Emlak‘a verildi. Caminin inşaatını ise ASL İnşaat üstlendi...

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arif Eralp tarafından kuruldu.

Akfen Bulvar Loft projesine 1.5 ayda 200 aile taşındı!

Akfen İnşaat, Levent Loft, Loft Bahçe ve İncek Loft’un ardından Loft konseptiyle inşa ettiği dördüncü projesi 556 milyon lira yatırım değerine sahip Bulvar Loft’u söz verdiği tarihte tamamlarken, projede konut teslimlerinin üzerinden 1.5 ay geçmesine rağmen 822 dairenin 200’ü sahipleriyle tanıştı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Dedeman Gümbet Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Dedeman Levent Oteli Şubesi açıldı!

Dedeman Gümbet Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Dedeman Levent Oteli Şubesi bugün Şişli'de açıldı.

Diamond Levent Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Diamond Levent Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yahya YAE Almannaıe tarafından kuruldu. 

Ali Nuhoğlu: Çukurambar Ankara'nın Levent'i!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, "Çukurambar aslında Ankara'nın Levent'i Maslak'ı olma özelliğine sahip, bu yönüyle öne çıkıyor. Burası ucu açık, her şeyin plansız yapıldığı, herkesin dikey ve yatay gidebileceği bir yer değil." dedi.

Gökçe Meriçten: Artık ofis verimliliği ön planda!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Volkan Akı, bugünkü yazısında Ferko İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten ile yeni ofis anlayışı değerlendirildi. İşte o haber...

Ferko İnşaat New York ve Londra'da proje yapacak!

Akşam Gazetesi yazarı Şenay Büyükdöşdere, Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten'e projelerini ve sektöre ilişkin sorularını sordu. İşte Büyükdöşdere'nin röportajı...

Ferko İnşaat Levent ofis projesi Haberi

Ferko İnşaat Levent ofis projesi


Gayrimenkul ve inşaat sektöründe niş projeleriyle tanınan FERKO İnşaat’ın Levent’teki yeni ofis projesinin tanıtılacağı basın toplantısı, 21 Mayıs 2014 Çarşamba günü Edition Otel’de gerçekleştirilecek.


FERKO İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten ve FERKO İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten’in katılacağı toplantı 21 Mayıs 2014 Çarşamba günü...