04 / 05 / 2024

Ferko İnşaat lösev onkoloji hastanesi

Ferko İnşaat lösev onkoloji hastanesi

Ferko İnşaat, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından hayata geçirilen 'Bir tuğla da sen koyar mısın?' projesine destek verdi. Ankara İncek'te başta onkoloji olmak üzere tüm branşlarda hastalara hizmet verecek,

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mergen tarafından kuruldu.

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sibel Dilek tarafından kuruldu.

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Köle tarafından kuruldu.

Akköse İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Akköse İnşaatçılık Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Akköse tarafından kuruldu.

Ekonomideki gelişmeler inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı İnşaat Platform Başkanı Murat İşçi, ekonomide yaşanan gelişmelerin inşaat sektörünü nasıl etkilediğini kaleme aldı. İşte, İşçi'nin konuyla ilgili yazısı...

Çetin İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetin İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Çetin tarafından kuruldu.

Enerji maliyetleri çimento ve inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Enerji maliyetlerinde meydana gelen artış ve yeni inşaat projelerinin azalması ikinci yarıdan itibaren çimentonun büyüme hızında yavaşlamayı getirdi. Peki enerji maliyetleri çimento ve inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Adamko Emlakçılık İnşaatçılık Tekstil Ve Mobilya Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Adamko Emlakçılık İnşaatçılık Tekstil Ve Mobilya Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli  ile Raafat Oda tarafından kuruldu.

Safa İnşaatçılık Anonim Şirketi kuruldu!

Safa İnşaatçılık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Yavuz, A.Aykut Yavuz ve Fatma Betül Özden ortaklığında kuruldu.

AB’nin Yeşil Mutabakat kanunu inşaat malzemeleri sektörünü nasıl etkileyecek?

24 Haziran 2021 tarihinde kanunlaşan Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı – EU Green Deal’ yasası inşaat malzemeleri sektörünü nasıl etkileyecek?

Ferko İnşaat lösev onkoloji hastanesi Haberi

Ferko İnşaat lösev onkoloji hastanesi

Ferko İnşaat, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından hayata geçirilen 'Bir tuğla da sen koyar mısın?' projesine destek verdi. Ankara İncek'te başta onkoloji olmak üzere tüm branşlarda hastalara hizmet verecek, multidisipliner ve toplam 280 yatak kapasitesine sahip olacak hastanenin poliklinik odalarından biri Ferko İnşaat adını taşıyacak. Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, "LÖSEV'in uzun yıllardır tüm yardımları tek çatı altında toplayarak bir köprü görevi gördüğünü düşünüyoruz ve destekliyoruz" dedi. 


Türkiye...