27 / 04 / 2024

Ferko İnşaat yeni projeleri

Ferko İnşaat yeni projeleri

Ferko İnşaat, 25 yıllık şirket bugüne kadar gayrimenkul ve inşaat alanında birçok önemli projeye imza attı. Ferko İnşaat şimdi de İstanbul'da 4- 5 proje için arazi alımlarını gerçekleştirdi.

Ferko İnşaat'tan 4 yeni proje!

İş dünyasının kalbi Levent'te Signature projesini yükselten Ferko İnşaat, Kemerburgaz, Dudullu, Kağıthane ve dağ oteli projesi olmak üzere 4 yeni imza ile konfor yaratmaya hazırlanıyor...

Ferko İnşaat 4 yeni projeyi hayata geçirecek!

İş dünyasının kalbi Levent'te Signature projesini yükselten Ferko İnşaat, Kemerburgaz, Dudullu, Kağıthane ve dağ oteli projesi olmak üzere 4 yeni imza ile konfor yaratmaya hazırlanıyor .

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

İntema İnşaat yeni pay alma hakları 26 Şubat'ta kullandırıldı!

İntema İnşaat'ın 4 milyon 860 bin TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 14 milyon 580 bin TL bedelli artırılarak 19 milyon 440 bin TL'ye yükseltilmesine ilişkin yeni pay alma haklarının kullandırılması işlemleri 26 Şubat 2019 tarihinde tamamlandı...

İntema İnşaat yeni pay alma hakkı kullanım tarihleri 2019!

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım Ve Pazarlama'nın  bedelli sermaye artırımına ilişkin yeni pay alma hakkı kullanım tarihleri belli oldu...

Plastform İnşaat'tan yeni yıla özel ev alana araba hediye!

Çanakkale’de özgün projeler üreten Plastform Mimarlık İnşaat yeni yıla özel hazırladığı kampanyada ev alana araba hediye ediyor..

İnşaat hatasını azaltan yeni model geliyor!

İnşaat hatalarını engellemek, projelerde maliyeti düşürmek için yeni bir sisteme geçiliyor. Yeni uygulama ile inşaatın 3 boyutlu simülasyonu yapılıyor, tüm eksiklikler önceden tespit edilebiliyor. 

Alemdar İnşaat'tan yeni kampanya!

Alemdar İnşaat yeni bir kampanya başlattı. “Sabit taksit Sabit fiyat”  garantisiyle başlatılan kampanya Boluluları ev sahibi yapacak.

Perk İnşaat'tan Esenler'e karma proje! Yeni proje!

Perk İnşaat yeni yatırımını İstanbul Esenler'de hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Konut ve ofislerin yer alacağı projede hafriyat çalışmaları başladı. 

Erkut İnşaat yeni projelerle yatırımlarını artırıyor!

Kalıplaşmış mimari anlayışın dışına çıkarak devler liginde var olmayı hedefleyen Erkut İnşaat, 2018 yılı için yeni projelerle yatırımlarını artırıyor..

İhlas Yapı'nın 3 yeni projesinin lansmanı yapıldı!

İnşaat sektöründeki 28 yıllık deneyimiyle 16 bin aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, 3 yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

Torkam İnşaat basın daveti ertelendi!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın toplantısı düzenliyor. 

Kentsel dönüşümde yeni ‘yapı yasası’na ihtiyaç var!

İnşaat sektörü temsilcileri, kentsel dönüşümde çıkan yasaların eksik kaldığını savunuyorlar. Temsilciler, kentsel dönüşümde yeni ‘yapı yasası’na ihtiyaç duyulduğunu belirtiyorlar.

Ontan İnşaat yeni yılda 3 proje hayata geçirecek!

Ontan İnşaat’ın Bornova’daki ‘Modda Bulvar’ projesini basın tanıttı. Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, yeni yılda 3 proje planladıklarını açıkladı.

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Ferko İnşaat yeni projeleri Haberi

Ferko İnşaat yeni projeleri

Ferko İnşaat'ın temelleri 1990 yılında atıldı. 25 yıllık şirket bugüne kadar gayrimenkul ve inşaat alanında birçok önemli projeye imza attı. Kağıthane'de Papirüs Plaza, Göktürk'te Gökmahal Residence, Bosphorus Palace Hotel, Kemerburgaz'da Kemermall AVM, Zekeriyaköy Villaları ve İMES Sheraton Four Point, şirketin yurtiçinde yaptığı projelerden birkaçı. Güçlü bir kimliğe sahip olan Ferko İnşaat, Türk Cumhuriyetleri, Libya, Sudan gibi ülkelere ilk giren Türk taahhüt şirketlerinden... 


Bugün de yurtdışında ağırlıklı olarak Azerbaycan, Türkmenistan, Afganistan ve Libya'da yol, altyapı, konut, villa, otel ve ofis projeleri gerçekleştiren şirketin gündemindeki en önemli proje ise İstanbul Levent'deki Ferko Signature projesi. İstanbul'un en değerli arazilerinden birinde konumlandırdıkları bu projenin tamamlandığında portföydeki en önemli işlerden biri olacağını belirten Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, "Bölgeye ve projeye dahil...