06 / 07 / 2024

ferko lösev

ferko lösev

Ferko İnşaat, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından hayata geçirilen 'Bir tuğla da sen koyar mısın?' projesine destek verdi. Ankara İncek'te başta onkoloji olmak üzere tüm branşlarda hastalara hizmet verecek,

LÖSEV birçok ilde ve 15 farklı kadrolarda personel alacak! Güvenlik görevlisi, aşçı, garson, servis şoförü...

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) resmi internet sitesi vasıtasıyla yapılan son dakika duyurusuna göre, LÖSEV'e çeşitli kadrolarda personel ve işçi alımı yapılacağı öğrenildi. İş arayan kişiler için önemli bir fırsat olan bu duyuruların İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. İşte detaylar.

Otelini LÖSEV’e miras bıraktı, iyileşince bağışa çevirdi!

Kansere yakalanan Memduh Hacıibrahimoğlu vasiyet yazıp Bodrum’daki otelini LÖSEV’e bıraktı. Hacıibrahimoğlu, iyileşince vasiyetini bağışa çevirdi.

RE/MAX Türkiye’den lösemili çocukları sevindiren proje!

Gayrimenkul sektörünün güçlü kuruluşları arasında yer alan RE/MAX Türkiye, LÖSEV ile iş birliği kapsamında gerçekleştirdiği Dilek Ağacı sosyal sorumluluk projesine lösemili çocukların yılbaşında istediklerini söyledi.

Sev Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sev Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sevimli ve Sevinç Akyıl tarafından kuruldu.

Zonguldak'taki dernek evlerinin inşaatları tamamlanıyor!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Şehit Aileleri, LÖSEV ve Maden Şehitleri Aileleri Dernekleri'ne tahsis edilen dernek evlerinin inşaat çalışmalarını inceledi.

Ferko 2017'de yüzde 30 büyüdü!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile adından söz ettiren Ferko, 2017 yılını  geçen yılın üzerinde bir rakamla kapattu. 

Ferko Wind of İstanbul sergisi 14 Eylül'de!

Türkiye'nin ve dünyanın en büyük sanat etkinliklerinden biri olan Comtemporary İstanbul'u bu yıl da Ferko desteklemeye devam ediyor.

Ferko, Comtempoary İstanbul 13 Eylül'de!

Comtempoary İstanbul, Ferko ortak sponsorluğunda bir kez daha kapılarını açıyor.

Ferko dünyaca ünlü sanatçıları ve eserlerini sanatseverlerle buluşturacak!

Ferko, 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında 12. kez düzenlenecek olan Türkiye’nin çağdaş sanat etkinliği Contemporary Istanbul’a olan katkısını sürdürmeye devam ediyor.

Ferko rotasını gayrimenkul sektörüne çevirdi!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Ferko Holding, İstanbul'da birçok projeye imza attı. Firma, 2018 yılı için Londra ve Miami'de yatırım yapmayı hedefliyor.

Levent Ferko Signature, Otis’i tercih etti!

Levent’te yükselen Ferko Signature projesinde, Otis Türkiye’nin yüksek hızlı asansörleri kullanılıyor. Otis Türkiye, yüksek binalardaki dikey trafiği önemli ölçüde azaltıyor.

Ferko İnşaat'tan 4 yeni proje geliyor!

Ferko İnşaat, ofisten konuta, AVM'den fabrika binalarına kadar birçok farklı alanda yatırımlar yapıyor. Ferko İnşaat bu yıl 400 milyon dolar ciro hedefliyor.

Kağıthane Ferko Line 2018'de teslim!

25 yılı aşkın süredir yaşam alanları inşa eden Ferko, İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de Ferko Line projesi için düğmeye bastı.

ferko lösev Haberi

ferko lösev

Ferko İnşaat, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından hayata geçirilen 'Bir tuğla da sen koyar mısın?' projesine destek verdi. Ankara İncek'te başta onkoloji olmak üzere tüm branşlarda hastalara hizmet verecek, multidisipliner ve toplam 280 yatak kapasitesine sahip olacak hastanenin poliklinik odalarından biri Ferko İnşaat adını taşıyacak. Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, "LÖSEV'in uzun yıllardır tüm yardımları tek çatı altında toplayarak bir köprü görevi gördüğünü düşünüyoruz ve destekliyoruz" dedi. 


Türkiye...