14 / 05 / 2024

ferko sanat sergisi

ferko sanat sergisi

Comtempoary İstanbul, Ferko ortak sponsorluğunda bir kez daha kapılarını açıyor.

'Cer'den bugüne' fotoğraf sergisi Cer İstanbul'da!

Ege Yapı imzası ile Yedikule’de hayata geçirilen Cer İstanbul projesinin sahip olduğu kültürel miras, fotoğraf sanatçısı Tahsin Aydoğmuş’un objektifiyle “Cer’den Bugüne” fotoğraf sergisi adıyla hayat buluyor...

İBB’den Taksim'e yeni sanat merkezi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’a yeni bir sanat merkezi daha kazandırdı. Taksim Sanat, Taksim Meydanı Metro girişinde “Resmemaneti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Resim Koleksiyonu” sergisi ile kapılarını açtı.

GYODER ‘Kent, Yaşam ve İnsan’ sergisi 12 Mayıs'ta!

Gyoder "İçimizdeki Sanatçılar Platformu"nun devam sergisi 12 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00’de yapılacak bir kokteyl eşliğinde Fototrek Gümüşsuyu’nda açılıyor..

Tabanlıoğlu Mimarlık'ın AKM Berlin sergisi başladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın “Recomposing AKM – AKM'yi Yeniden Oluşturmak” adlı sergisi, 15 Mart akşamı kültür, sanat ve mimarlık dünyasının önemli isimlerini buluşturan bir törenle kapılarını açtı. 

Wind of İstanbul, Ferko Signature'da!

Wind of İstanbul Ferko Signature’da… Medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol’un Wind of İstanbul eseri, Contemporary Istanbul kapsamında Ferko Signature’da düzenlenen etkinlik ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Ferko Wind of İstanbul sergisi 14 Eylül'de!

Türkiye'nin ve dünyanın en büyük sanat etkinliklerinden biri olan Comtemporary İstanbul'u bu yıl da Ferko desteklemeye devam ediyor.

FERKO, ACAF iş birliğinde sergiye hazırlanıyor!

Ferko, Çin ve Avustralya’nın etkileyici sanat eserlerini ACAF iş birliğinde İstanbullu sanatseverler ile buluşturmaya hazırlanıyor

Ferko dünyaca ünlü sanatçıları ve eserlerini sanatseverlerle buluşturacak!

Ferko, 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında 12. kez düzenlenecek olan Türkiye’nin çağdaş sanat etkinliği Contemporary Istanbul’a olan katkısını sürdürmeye devam ediyor.

Ferko Ilgaz Hotel açıldı!

Ferko’nun Ilgaz Dağı’nda 100 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiği 286 yatak kapasiteli Ferko Ilgaz Hotel kapılarını açtı. Sanat oteli olarak tasarlanan Ferko Ilgaz Hotel'de sanat eserleri sergileniyor.

Gaziantep'te eski adliye kültür sanat merkezi oldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edildikten sonra kültür sanat merkezi haline getirilen eski adliye binasında açılan hüsnü hat sergisi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Antalya Kültür Sanat binası dış cephesiyle dikkat çekiyor!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın eski yönetim binası yıkılıp yerine yeni bir Antalya Kültür Sanat binası yapıldı. Dış cephesiyle dikkat çeken binanın içinde ise dünyaca ünlü İspanyol ressam Picasso ile Ara Güler’in sergisi var.

Ferko 2016'da 1 milyar doların üzerinde yatırım hedefliyor!

Contemporary Istanbul'un 4 yıl ortak sponsoru olan Ferko, Seyrantepe'de modayla sanatı buluşturan F Residence projesine imza atacak. Şirketin patronu Gökçe Meriçten, "Projeye 2016'da başlayacağız" dedi.

Ferko İnşaat'tan Seyrantepe'ye Yeni Proje!

Contemporary Istanbul'un 4 yıl ortak sponsoru olan Ferko, Seyrantepe'de modayla sanatı buluşturan F Residence projesine imza atacak. Şirketin patronu Gökçe Meriçten, "Projeye 2016'da başlayacağız"

ferko sanat sergisi Haberi

ferko sanat sergisi

11 yıldır Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen sanatçılarınıi galerilerini, kurum ve kuruluşlarını koleksiyoner ve sanatseverler ile bir araya getiren dünyanın sayılı çağdaş sanat fuarlarından Comtempoary İstanbul, Ferko ortak sponsorluğunda bir kez daha kapılarını açıyor. 


''Ferko Sanat Koleksiyonu''ndan çok değerli sanatçılara ait eserlerin sergileneceği ve tasarımını dünyaca ünlü Mimar Markus Dochantschi'nin yaptığu standın açılış kokteyli 13 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 15:00 ile 21:00 arasında...