04 / 05 / 2024

Ferko Signature projesi kaç blok var

Ferko Signature projesi kaç blok var

Ferko İnşaat tarafından hayata geçirilen Ferko Signature projesi 127 bin metrekare alan üzerinde 2 blok halinde yükseliyor. Ferko Signature projesi adres bilgilerini haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz...

Ferko Line projesi German Design Award’a aday!

VİVA Architects tarafından tasarlanan Ferko’nun Kağıthane’de inşa edilen projesi Ferko Line, German Design Award 2019'a ‘Architecture Excellent Design’ kategorisinde aday gösterildi.

Gayrimenkul sektörü yaza merhaba partisinde buluştu!

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

Ferko Signature iş dünyasına kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko’nun Levent’te inşa ettiği, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesi Ferko Signature, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 

Ferko Signature’un iç mimarisi Autoban imzası taşıyor!

Ferko'nun, son teknoloji ile donatılmış ofis katları bir iş merkezinden fazlasını sunan projesi Ferko Signature'ın iç mimarisi, her projesinde ayrı bir hikaye yaratan Autoban tarafından gerçekleştirildi.. 

Wind of İstanbul, Ferko Signature'da!

Wind of İstanbul Ferko Signature’da… Medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol’un Wind of İstanbul eseri, Contemporary Istanbul kapsamında Ferko Signature’da düzenlenen etkinlik ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Ferko İstanbul'da 4 kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor!

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meriçten "3’ü Göktürk’te biri Seyrantepe’de olmak üzere 4 yeni kentsel dönüşüm projesi için ciddi bir hazırlık sürecimiz var. Bu projelerde önemli marka birlikteliklerimiz olacak." dedi. Ayrıca Ferko, Türk bayrağını Londra’da ve New York'ta dalgalandıracak.

Yemeksepeti Ferko Signature’da ofis kiraladı!

Ferko’nun, Levent Büyükdere Caddesi’nde hayata geçirdiği Ferko Signature’da kiralamalar başladı. Türkiye’yi online yemek siparişi sitesi Yemeksepeti 9.500 metrekarelik ofis alanı kiraladı.

Levent Ferko Signature, Otis’i tercih etti!

Levent’te yükselen Ferko Signature projesinde, Otis Türkiye’nin yüksek hızlı asansörleri kullanılıyor. Otis Türkiye, yüksek binalardaki dikey trafiği önemli ölçüde azaltıyor.

Ferko Line projesinde ofislerin yüzde 25’i satıldı!

Ferko’nun İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de hayata geçirdiği Ferko Line Projesi’nde ofislerin yüzde 25’i şimdiden satıldı.

Kağıthane Ferko Line 2018'de teslim!

25 yılı aşkın süredir yaşam alanları inşa eden Ferko, İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de Ferko Line projesi için düğmeye bastı.

Ferko İnşaat Ferko Line fiyat bilgisi!

Ferko Line projesi 192 ofis ve 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel'den meydana geliyor. Projede teslimlerin 2018 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor...

Ferko Line teslimleri!

Ferko Line projesi İstanbul Kağıthane'de Ferko İnşaat tarafından yükseliyor. Peki Ferko Line teslimleri ne zaman?

Ferko Line teslim tarihi!

12 katlı dört blok şeklinde yükselen Ferko Line Kağıthane projesi 120 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Ferko Line teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Ferko Signature projesi kaç blok var Haberi

Ferko Signature projesi kaç blok var

 Ferko Signature projesi 30 katlı ve 6 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Projesinde 30 katlı bloğunda satışlar devam ederken 6 katlı bloğunda ise kiralamalar devam ediyor. Ferko Signature projesi adres bilgileri öncesinde projeyle ilgili detaylı bilgilere değinelim.


Ferko Signature projesinde metrekare birim fiyatının 8 bin 200 dolardan başladığı projede ofis alanları 140 metrekareden başlangıç gösteriyor. Projede yer alan ofislerin büyüklükleri 140 metrekareden başlıyor. 


Ferko Signature projesinde sosyal donatı olarak cafe ve restaurant alanları, vale, kapalı otopark, her kata özel iki adet kat balkonu, concierge hizmetleri de mevcut. Ferko Signature projesi adres bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz.


Ferko Signature projesi Mecidiyeköy'e 3 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'de 4 kilometre Maslak'a ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre mesafede yükseliyor.Ferko Signature projesi teslim tarihi 2016 yılının Ağustos ayı...