02 / 05 / 2024

Ferroli kampanyaları

Ferroli kampanyaları

Ferroli, yaklaşan kış mevsimi dolayısıyla yeni bir sonbahar kampanyasına başladı. Tasarruflu ve yüksek verimli yoğuşmalı kombiler peşin fiyatına 12 ay cazip taksit avantajları ile tüketicilere sunuyor. Üstelik 5 yıl garanti de cabası...

Kampanyalar sonrası konut kredisi faizlerinde son durum!

Kredi faiz oranları ile ilgili son dakika haberleri,konut kredisi çekmek ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşların araştırdığı konular arasında ilk sırada. Peki kampanyalar sonrası konut kredisi faizlerinde son durum ne oldu?

Son dakika! Konutta kampanyalar bitti, faizler yükseldi!

Geçtiğimiz aylarda başlayan konut kredisi kampanyaları sona erdi. Kampanyaların bitmesiyle bankalar faiz oranlarını yeniden artırdı.

Kredi kampanyaları konut stokunu eritti!

Konut sektörü, kamu bankalarınca düzenlenen kampanya ile stoklarını eritti. Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, kampanyalar sayesinde yılın 1,4 milyon adetlik konut satışı ile kapanabileceğini söylüyor.

Gayrimenkul sektöründeki kampanyalar çok sayıda sektörü olumlu etkiliyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Kovid-19 döneminde "Özellikle gayrimenkul alanında son dönemde başlatılan kampanyalar çok sayıda sektör için büyük fayda sağlamakta" dedi.

Konut kampanyaları tüketiciyi de sektörü de hareketlendirecek!

Emeklilere tatil imkanı, evleneceklere çeyiz desteği, konut ve otomobilde yapılacak kampanyalar ile sadece tüketici değil, sektörlerde hareketlenecek.

Faiz indirimine ek konut kampanyaları!

Konut satışlarında 2019'a daralmayla girilmişti. Yaz aylarında başlayan faiz indirimleriyle biraz hareketlenme olsa da ilk 10 ay itibariyle satışlar hala düşüşte. Faiz indirimlerini satışa dönüştürmeye çalışan şirketler ise tüketiciye yeni kampanyalar sunuyor...

Düşük faiz ve kampanyalar vatandaşı harekete geçirdi!

Bankaların konut kredisi faizlerini indirmesi ile beraber şirketlerde yeniden avantajlı ödeme şekilleri sunan kampanyalara yöneldiler. Uzun vade, düşük vade farkı ve avantajlı kampanyalar, konut satışlarında büyük oranda artış sağladı… 

Vade farkı düştü konutta kampanyalar başladı!

Bankaların konut kredisi faizlerini düşürmesi şirketleri yeniden cazip ödeme fırsatı sunan kampanyalara yönlendirdi. Uzun vade, düşük vade farkı ve cazip kampanyalar, konut satışlarını yükseltti.

VakıfBank Sarı Panjur konut kredisi kampanyaları!

VakıfBank kampanyalı Sarı Panjur Konut Kredisi kampanyaları kapsamında farklı ihtiyaçlara yönelik düşük faiz oranları fırsatı ile kredi seçenekleri sunuyor...

Ziraat Bankası kredi kampanyaları neler?

Ziraat Bankası tüketici ürün paketi kapsamında ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi için müşterilerine özel fırsatlar ve düşük faiz oranları sunuyor. Ziraat Bankası’nın güncel kredi kampanyaları neler?

VakıfBank konut kredisi kampanyaları Temmuz 2019!

VakıfBank konut kredisi ürünleri kapsamında düşük faiz oranları ve farklı ödeme seçenekleri ile birçok konut kredisi fırsatı sunuyor. VakıfBank'ın konut kredisi kampanyalarını KrediPazari.com araştırdı.

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Gayrimenkul sektörü, yaz dönemi kampanyalarına start verdi. Konut projelerine ilgiyi artırmak isteyen konut üreticileri alıcılar için özel kampanyalar sunuyor.

Konut satışları düşüyor, konut kredisi kampanyaları artıyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) konut satış verilerini açıkladı. Verilerde görülen büyük düşüşün hemen ardından Ziraat Bankası’ndan dev konut kredisi kampanyası geldi. Düşen konut satışları konut kredisi kampanyaları ile canlandırılmaya çalışılıyor.  

Ferroli kampanyaları Haberi

Ferroli kampanyaları

Yoğuşmalı cihazlarda Türkiye’deki en zengin ürün gamına sahip olan Ferroli, bireysel kullanıma yönelik tüm kombi ürünlerini ücretsiz olarak 5 yıl garanti imkanıyla sunuyor.


Doğa Dostu Kombiler; Econcept Tech ve Domicondens D


Şık tasarımlı, doğa dostu Econcept Tech, yüzde 17 ilave tasarruflu yoğuşma teknolojisi, 14 farklı emniyet sistemi ve yüksek performansıyla göz dolduruyor. Doğa dostu duvar tipi yoğuşmalı kombisi Econcept Tech ile yüzde 109 verimlilik ve konfor sunuyor. Econcept Tech serisi tüm kapasite aralıklarında yüksek verim sağlarken, premix teknolojisiyle de çevreye yayılan gaz salınımını minimuma düşürerek doğayı koruyor. Yoğuşma teknolojisi ile yüksek yanma verimi ve düşük gaz emisyon değerleri ile doğa dostu bir diğer kombi de Domicondens D. Elektronik ateşleme sistemi, akıllı arıza teşhis ve uyarı sistemi, kompakt ölçüleri sayesinde, kolay montaj...