27 / 04 / 2024

Ferruh Şenkaya Şenkaya İnşaat

Ferruh Şenkaya Şenkaya İnşaat

Şenkaya İnşaat’ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Ferruh Şenkaya kimdir? Ferruh Şenkaya, Şenkaya İnşaat'ı ne zaman kurdu? İşte Ferruh Şenkaya ve Şenkaya İnşaat ile ilgili bilgiler...

Fab Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fab Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Şenkaya tarafından kuruldu.

Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta!

Göktürk Prive Kemer projesi, Şenkaya İnşaat tarafından İstanbul'un tam ortasında, Kemer Country Club’a yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta! İşte Göktürk Prive Kemer konut fiyatları...

Uzunlar Mimari Yapı Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Mimari Yapı Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ferruh Uzun tarafından kuruldu.

Uzmanından uyarı: Sahte kripto para borsalarına dikkat edin!

Son zamanlarda artan kripto dolandırıcılığına ilişkin AztecGoldHero Kurucusu ve kripto para uzmanı Ferruh Danacı, yatırımcıları uyardı.  Danacı, “Yatırımcıların işlem yapmak için seçtikleri borsa hakkında dikkatli olması gerekiyor" dedi.

Ferruh Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ferruh Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Ferruh Can tarafından kuruldu.

Rist Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rist Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Şenkaya tarafından kuruldu.

TOKİ Erzurum 110 konut ihalesi bugün!

Erzurum İli Şenkaya İlçesi Yukarı ve Akşar Mahalleleri 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Erzurum Şenkaya 110 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Şenkaya İlçesi Yukarı ve Akşar Mahalleleri 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Erzurum Şenkaya 110 konut ihalesi 23 Şubat'ta!

Erzurum İli Şenkaya İlçesi Yukarı ve Akşar Mahalleleri 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Ferruh Genç Yapı Proje İnşaat Turizm Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferruh Genç Yapı Proje İnşaat Turizm Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Genç ve Ferruh Genç ortaklığında kuruldu.

Ferruh Taşdemir yeni mekanı Balkabağa'nı Ağaoğlu Maslak 1453’te açtı!

Balkabağa adlı eğlence mekanı önceki gün Ağaoğlu Maslak 1453’ün içerisinde açıldı. Mekanın açılışına ünlü isimler akın etti.

Voli Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voli Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ferruh Işık tarafından kuruldu.

TOKİ Erzurum Şenkaya kura sonucu 2+1 ve 3+1 Mayıs 2020!

TOKİ Erzurum Şenkaya kura sonucu 2+1 ve 3+1 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Erzurum Şenkaya kura sonucu 2+1 ve 3+1 Mayıs 2020 ve TOKİ Erzurum Şenkaya 100 bin konut 2020 kura sonucu listesi...

Ferruh Şenkaya Şenkaya İnşaat Haberi

Ferruh Şenkaya Şenkaya İnşaat

Ferruh Şenkaya kimdir?

Ferruh Şenkaya, 1972 yılı Söke’de doğumlu. Ferruh Şenkaya, İzmir Fen Lisesini 1989 yılında bitirdikten sonra girdiği Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1994 yılında mezun oldu.


Ferruh Şenkay bugün, Garden Planet projesini hayata geçiren Şenkaya İnşaat’ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır.


1995 yılında yatırım, inşaat ve taahhüt işleri yapmak üzere Şenkaya İnşaat’ı kurdu. 1995-2000 yılları arasında yoğun olarak Söke ve İzmir bölgesinde ticari yapı ve konut üretti.


2000 yılından itibaren bu bölgelere İstanbul ve Ege Bölgesi sahil şeridini de ekleyerek yerli ve yabancı yatırımcılara kendi öz sermayesi ile konut projeleri ve taahhüt islerini gerçekleştirmiştir. Bu süre içinde iş merkezleri, fabrikalar, otomotiv plazaları, kültür merkezi, konut ve villa siteleri inşa etti.


Şenkaya İnşaat

2010 yılında şirket merkezini İstanbul'a taşıyan Ferruh Şenkaya; 2011 yılından itibaren...