01 / 05 / 2024

Feryal Gülman hayatı

Feryal Gülman hayatı

Gülman Group’un patronu 81 yaşındaki Kemal Gülman ile 21 yıllık evliliğini sonlandırma kararı alan Feryal Gülman kimdir? İşte Feryal Gülman'a dair merak ettikleriniz bu haberde...

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

Telefon alacaklara müjde! Telefon fiyatlarında düşüş! İşte en çok değer kaybeden 10 telefon modeli!

Gündelik hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan cep telefonlarının çıkan her yeni modeli merakla araştırılır. Cep telefonları alacaklara müjde. İşte en çok değer kaybeden 10 telefon modeli!

Fransa'da benzin kuyrukları artık çok normal!

Fransa'da yaşanan akaryakıt krizi sebebiyle istasyonlardaki benzin kuyrukları gündelik hayatın bir parçası oldu.

Audi A8 fiyatları güncellendi! Hayat kadar değişken A8 L! İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Audi A8 fiyatları, araba alacaklar tarafından merakla araştırılıyor. Audi A8 modelinin Mayıs 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki Audi A8 fiyatları kaç lira? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Dyson kablosuz süpürge 2022 fiyatı!

Evlerde daha çok vakit geçirdiğimiz bu günlerde hayatı kolaylaştırcı pratikliğiyle özellikle kablosuz süpürgeler kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden Dyson da kablosuz süpürgeleriyle göz dolduruyor.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Enka İnşaat'ın acı günü! Nejat Gül vefat etti!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu eski üyesi Nejat Gül hayatını kaybetti. 

Mehmet Oğuz Gürsel vefat etti!

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel hayatını kaybetti.

İnşaatta maliyetler yüzde 40 arttı!

Gülman Group CEO'su Polat Gülman, inşaat maliyetlerindeki artışları değerlendirdi. Maliyetler inşaat girdilerinde yüzde 40 arttı. 

Feryal Gülman hayatı Haberi

Feryal Gülman hayatı

Feryal Gülman biyografi

Ankara doğumlu, İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Feryal Gülman İstanbul'a 7 yaşında geldi. 8 yaşındayken babasını kaybeden Feryal Gülman, bugünlerde 21 yıllık eşi olan Kemal Gülman'a açtığı boşanma davası ile adından söz ettiriyor.


Feryal Gülman'ın iş hayatı..

21 yıllık eşi Kemal Gülman ile arasında 32 yaş farkı bulunan Feryal Gülman, iş hayatına Alarko ile başladı. Daha sonraki yllarda Amerika'dan gelen Leyla Alaton ile emlak pazarlaması grubunu kurdu. Konu ile ilgili eğitimler aldı ve seminerler verdi.


Feryal Gülman 25 yaşındayken, Ankara'dan Toki Daire Başkanlığı teklifini kabul etti. 40 kişilik bir ekip yönetti. Halkalı Konutları, Eryaman Konutları, Ataköy 7-8. kısım Konutları gibi konutların hepsi Feryal Gülman döneminde satıldı. Feryal Gülman Ankara'da 1 yıl kaldı.


1 yıl sonunda Kemal Gülman'dan gelen evlilik teklifi ile işinden...