05 / 05 / 2024

feryapı parima teslim

feryapı parima teslim

Şirketin Mai Residence, Parima Ofis ve Premier Kampüs Ofis projeleri için geri sayım başladı. n FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, FerYapı'nın teslimlerini 2015 yılı sonuna kadar tamamlamış olacağını söyledi..

Parima Merter'de ödemeler 2017'de başlıyor!

Parima Merter'de taksit ödemeleri 2017 yılında başlıyor. Ofislerin hemen teslim edildiği Parima Merter projesinde yüzde 0,75 faiz oranıyla taksitli ödemeler yapılıyor...

Fer Yapı Parima Merter'de hiç peşinatsız bahar kampanyası!

Dekorasyonlu, taşınmaya hazır şekilde hemen teslim ofisleriyle dikkat çeken Parima; 2017 yılında başlayacak ödemeleri ve peşinatsız yüzde 0.75'den başlayan faiz oranları gibi ödeme kolaylıkları

Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle!

FerYapı, ulaşımı kolay bir lokasyon olan Merter'de 16 katlı ve 15 bin 500 metrekarelik alana sahip Parima projesini hayata geçiriyor. Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Fer Yapı Parima'da yeni yıla özel kampanya!

Bugüne kadar pek çok projeyi başarıyla tamamlayan FerYapı, şimdi de yeni yıla yeni ofisle girmek isteyenler için Kasım 2015'te teslimlerine başlanan projesi Parima'yı; dekorasyonlu ve taşınmaya hazır şekilde yeni yıla özel kampanyayla sunuyor.

FerYapı yeni evleneceklere düğün hediye ediyor!

Bugüne kadar; ‘İstWest’, ‘iTower’, ‘Mai Residence’, ‘Parima Ofis’ ve ‘Premier Kampüs Ofis’ projelerini hayata geçiren FerYapı’, şimdi de evlilik hazırlığında olan çiftlere ‘düğün’ hediye ediyor.

Fer Yapı Parima teslim tarihi!

Fer Yapı Parima teslim tarihi 2015 yılının Eylül ayı olarak belirlendi. Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde hayata geçirilen Parima Merter projesi Fer Yapı imzasıyla yükseliyor.

Parima Merter ofis fiyatları ne kadar?

Parima Merter Ofisleri 15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Bu yıl eylül ayında teslim edilmesi öngörülen projede satışlar devam ediyor. Peki Parima Merter ofis fiyatları ne kadar?

Premier Kampüs Ofis teslim edilmeye hazırlanıyor!

Kurulduğu 2010 yılından bu yana 'İstWest', 'iTower', 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve 'Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor

Parima Merter ne zaman teslim?

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Fer Yapı Parima projesi Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Peki Parima Merter ne zaman teslim edilecek?

Fer Yapı Parima ne zaman teslim?

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Merter Parima Residence projesinde ofis büyüklükleri 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Fer Yapı Parima ne zaman teslim edilecek?

Premier Kampüs Ofis'te teslimler Aralık 2015'te başlıyor!

Kurulduğu 2010 yılından bu yana 'İstWest', 'iTower', 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve 'Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor.

Parima Merter iletişim!

Parima Merter iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 482 20 20 olarak belirlendi. Eylül ayında teslim edilecek olan Parima projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda hayata geçiriliyor.

Merter Parima ne zaman teslim?

15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen Fer Yapı Parima projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Merter Parima ne zaman teslim edilecek?

feryapı parima teslim Haberi

feryapı parima teslim

E 5 yılda 5 projeyi hayata geçiren FerYapı, eşzamanlı yürüttüğü 3 projesini yıl sonuna kadar teslim etmeyi planlıyor. Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen lstWest ve Şişli'de ofis hizmeti vermeye başlayan iTower'ı teslim eden FerYapı, şimdi de eş zamanlı yürüttüğü 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. 


BU YIL TAMAMLANACAK 

FerYapı'nın teslimlerini 2015 yılı sonuna kadar tamamlamış olacağını söyleyen FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, projelere ilişkin şu bilgileri verdi, "Ofis konseptinin standartlarını yeniden belirleyen Premier Kampüs Ofis, son teknoloji ürünleri bünyesinde barındıran bir proje. 


Premier Kampüs Ofıs'te akıllı sistem platformu üzerinden dijital kart sistemi sayesinde tüm hareketlilik takip edilebiliyor. Geniş sosyal olanaklarıyla dünyadaki ofis tercihinin Türkiye'deki ilk örneği olan Premier Kampüs'te 120 metrekareden...