03 / 05 / 2024

FerYapıdan istanbula konut projeleri

FerYapıdan istanbula konut projeleri

Doğru lokasyonda doğru proje, felsefesiyle gayrimenkul sektöründe farkındalık yaratan FerYapı, ofis dünyasındaki yenilikçi vizyonunu global standartların ötesine taşıyor. FerYapı, İstanbul'un en değerli bölgelerinde projeleri hayata geçiriyor.

Hong Kong'da konut fiyatları yine düştü! Eylül 2016'dan bu yana en düşük seviye!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Hong Kong konut piyasasında, özel konut fiyatları art arda 10. ayda da geriledi ve Eylül 2016'dan bu yana en düşük noktaya ulaştı. 

Konut fiyatları TL bazında Haziran'dan beri düşüyor!

Yeni ev alacaklar konut fiyatların düşüp düşmeyeceğini merak ederken, Gayrimenkul Danışmanı M. Kıvanç Önder, X sosyal medya hesabından bir grafik paylaştı. İşte M. Kıvanç Önder'in o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Garanti BBVA'dan yeni konut kredisi! 240 ay vade ile 3 milyon TL kredi fırsatı

Garanti BBVA, konut kredisi kampanyaları kapsamında en uzun vade seçenekleri ve cazip faiz oranları ile dikkat çekiyor. Banka müşterilerinin, 240 ay vade ile 3 milyon TL'ye kadar kredi kullanabilecekleri kaydedildi.

İpotekli konut satışları yüzde 18,9’dan yüzde 14,5’e düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre ipotekli konut satışları 18,9’dan yüzde 14,5’e düştü. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO'dan Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Bizim Mahalle 2. Etap geliyor! Özak GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 1.387 konutluk yeni proje! 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bizim Mahalle projesinin 2. etabı için düğmeye bastı. Yaklaşık olarak 4 milyar TL'ye mal olacak ve Emlak Konut GYO arazisinde yükselecek projede 1.387 konut yer alacak.

Yalova Belediyesi tarihinin en büyük konut projesi için düğmeye bastı! 46 dönümlük arsaya en az 700 adet konut!

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk Yalova'dan yeni konut projesi için harekete geçti. Tutuk, 30 milyon TL'ye aldıkları 46 dönümlük arazide, 700 adet konut inşa edileceğini söyledi.

İstanbul'dan 'Daha iyi konut ve yaşam' için göç katlandı! 5 senede 2,2 milyon kişi megakentten göç etti! 

Resmi verilere göre son 5 senede 2,2 milyon kişi İstanbul’dan diğer kentlere göç etti. En büyük göç nedenlerinden biri de “daha iyi konut ve yaşam koşulları” oldu. İşte ayrıntılar...

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif Güneşer ve Yaşar Çendik ortaklığında kuruldu.

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor! Kiler GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konutluk yeni proje!

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor. Emlak Konut GYO arazisinde hayata geçirilecek olan Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 593 milyon 677 bin 593 TL'ye mal olacak.

Referans Ümraniye geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konut ve ve 46 dükkanlık yeni proje!

Referans Ümraniye projesi için düğmeye basıldı. Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 592 milyon 758 bin 693 TL'ye mal olacak.

The Times açıkladı: Türkiye'deki zenginler, Londra'dan konut alıyor!

The Times'ta yayınlanan habere göre, Türkiye'deki zenginler, Londra'dan konut satın alıyor. Haberde yer verilenlere göre, finansal istikrarsızlık birçok kişiyi Londra'nın en önemli emlak piyasasına yönlendiriyor. 

Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşanan büyük yıkımdan sonra yeniden 1999 depremini hatırlayan İstanbulluların, o illere göç etmeye başladığını söyledi. Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı...

FerYapıdan istanbula konut projeleri Haberi

FerYapıdan istanbula konut projeleri

Doğru lokasyonda doğru proje, felsefesiyle gayrimenkul sektöründe farkındalık yaratan FerYapı, ofis dünyasındaki yenilikçi vizyonunu global standartların ötesine taşıyor. Yeni çalışma alanlarının yeni nesillerle birlikte şekillendiğine inanan FerYapı, İstanbul'un en değerli bölgelerinde hayata geçirdiği ve geçirmeyi planladığı ofis projelerinde, evrensel eğilimleri dikkate alıyor. 


TÜRKİYE'NİN İLK KAMPÜS OFİSİ, KAĞITHANE'DE YÜKSELİYOR 

İstanbul Kağıthane'de 20 dönüm alanda inşa edilen Premier Kampüs Ofis, Türkiye'nin ilk kampüs ofisi olma özelliğini taşıyor. Leed Gold sertifikasına aday olan proje, Sadabad Korusu'nın karşısında konumlanıyor. FerYapı'nın Çelikler Limited ile hayata geçirdiği Premier Kampiis Ofis, birleştirilebilir modülleri ile 40 ila 300 metrekare arasında küçük ofisler ve 300 metrekareden başlayarak 800 ila 1000 metrekareye varan orta boy ofislerden oluşuyor. Aynı modüller sayesinde, 20 bin metrekareye varan büyük ofisler de sağlanabiliyor. Premier Kampüs Ofis'te...