03 / 05 / 2024

FerYapıdan projeleri

FerYapıdan projeleri

Doğru lokasyonda doğru proje, felsefesiyle gayrimenkul sektöründe farkındalık yaratan FerYapı, ofis dünyasındaki yenilikçi vizyonunu global standartların ötesine taşıyor. FerYapı, İstanbul'un en değerli bölgelerinde projeleri hayata geçiriyor.

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 milyon arsa müjdesi! 'Fazlası olabilir ama azı olamaz'

TOKİ Sosyal Konut Projeleri ile ilgili soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir de arsa müjdesi geldi. "Hangi ilde ne kadar arsa takdim edeceğiz" diyen Erdoğan 1 milyon yeni arsanın da satışa çıkacağını, bu rakamın 1 milyonu aşabileceğini ancak az olmayacağını söyledi.

TOKİ 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 25 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi 25 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi bugün saat 11:00'te yapılacak.

TOKİ 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 10 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 10 Şubat 2021 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

FerYapıdan projeleri Haberi

FerYapıdan projeleri

Doğru lokasyonda doğru proje, felsefesiyle gayrimenkul sektöründe farkındalık yaratan FerYapı, ofis dünyasındaki yenilikçi vizyonunu global standartların ötesine taşıyor. Yeni çalışma alanlarının yeni nesillerle birlikte şekillendiğine inanan FerYapı, İstanbul'un en değerli bölgelerinde hayata geçirdiği ve geçirmeyi planladığı ofis projelerinde, evrensel eğilimleri dikkate alıyor. 


TÜRKİYE'NİN İLK KAMPÜS OFİSİ, KAĞITHANE'DE YÜKSELİYOR 

İstanbul Kağıthane'de 20 dönüm alanda inşa edilen Premier Kampüs Ofis, Türkiye'nin ilk kampüs ofisi olma özelliğini taşıyor. Leed Gold sertifikasına aday olan proje, Sadabad Korusu'nın karşısında konumlanıyor. FerYapı'nın Çelikler Limited ile hayata geçirdiği Premier Kampiis Ofis, birleştirilebilir modülleri ile 40 ila 300 metrekare arasında küçük ofisler ve 300 metrekareden başlayarak 800 ila 1000 metrekareye varan orta boy ofislerden oluşuyor. Aynı modüller sayesinde, 20 bin metrekareye varan büyük ofisler de sağlanabiliyor. Premier Kampüs Ofis'te...