27 / 04 / 2024

feshane alışveriş fuarı ne zaman

feshane alışveriş fuarı ne zaman

Platin Fuarcılık tarafından düzenlenen ve yılbaşı için yeni bir konsept getirme hedefi ile yola çıkan ''Alaturka Yılbaşı Alışveriş Günleri''ne, ulusal ve uluslararası 100'ün üzerinde firma katıldı...

Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı, MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi Açılış Töreni'ne katıldı.

İDO turizm ve alışveriş sektörüne de el attı!

Yolcularına konaklama ve alışverişlerde ayrıcalık sunmaya hazırlanan İDO, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) kurduğu stantta, yeni projelerin tanıtımı yapıyor.

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde otomobil fuarı açıldı!

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi nde sergilenen ünlü markalara ait son model otomobiller ziyaretçilerin ilgisini çekti. 55 adet otomobilin sergilendiği fuarda AVM ziyaretçileri hayallerindeki son model arabalara binip keyif aldı.

Alaturka Yılbaşı Alışveriş Günleri Feshane'de başladı!

Platin Fuarcılık tarafından düzenlenen ve yılbaşı için yeni bir konsept getirme hedefi ile yola çıkan ''Alaturka Yılbaşı Alışveriş Günleri''ne, ulusal ve uluslararası 100'ün üzerinde firma katıldı...

Alışveriş merkezleri nereye koşuyor?

Yeni Şafak Gazetesi yazarlarından Fikrİ Türkel bugünkü köşe yazısında:" Alışveriş merkezleri nereye koşuyor?" sorusuna yanıt verdi. Türkel, Fransa Cannes'te gerçekleşen MAPİC fuarından da bahsetti...

Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi MAPIC fuarında görücüye çıktı!

Saf GYO A.Ş.’nin İstanbul Anadolu yakasında imza attığı Akasya Acıbadem içerisinde yer alan Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi MAPIC fuarında tanıtıldı

Alışveriş merkezlerinin cirosu yüzde 22 arttı!

Alışveriş merkezleri (AVM) şubat ayı ciro endeksinin, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 22 arttığı bildirildi

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi görücüye çıktı!

Alışveriş, Kültür ve Eğlence'nin gerçek anlamda bir arada bulunduğu Kozyy AVM 22 Nisan'da açılıyor

Timaş Alışveriş Merkezi'ne nasıl gidilir?

Topkapı'da 35 bin metrekarelik alana sahip Timaş binası Türkiye'nin ilk spot alışveriş merkezi oldu

Beren Saat evi için alışveriş yaptı

Aşk-ı Memnu dizisinden oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Beren Saat, evi için alışveriş yaptı

Mağazada çalan ‘hızlı müzik' alışverişi aceleye getiriyor

Milli Prodüktivite Merkezi'ni verimli alışverişin sırlarını araştırdı

Alışveriş merkezleri ciroları yüzde 16 arttı!

Alışveriş merkezleri (AVM) ocak ayı ciro endeksinin, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 16 arttığı bildirildi

Dubai Alışveriş Merkezi boşaltıldı!

Dubai Alışveriş Merkezi'ndeki dev akvaryumun sızıntı yapması üzerine güvenlik önlemi olarak merkezin boşaltıldığı bildirildi

feshane alışveriş fuarı ne zaman Haberi

feshane alışveriş fuarı ne zaman


"İstanbul Yılbaşı Hediyelik Eşya, El Sanatları ve Yöresel Ürünler Alışveriş Günleri", Feshane Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı. 


Platin Fuarcılık tarafından düzenlenen ve yılbaşı için yeni bir konsept getirme hedefi ile yola çıkan ''Alaturka Yılbaşı Alışveriş Günleri''ne, ulusal ve uluslararası 100'ün üzerinde firma katıldı.


Yılbaşına özel yerli ve yabancı otantik hediyelik eşyaların yanı sıra yöresel tatların misafirlere sunulduğu fuarda, birbirinden farklı el yapımı değerli ürünler de satışa sunuldu. 


Fuara birçok Orta Doğu ülkesinin yanı sıra, Özbekistan, Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan gibi ülkelerden de katılım oldu.  


- Yılbaşı için yöresel ürünler 


Fuarda stant açan Tanrıkulu Bakırcılık yetkilisi Süleyman Ok, döküm ürünler, fincan takımları ve bakır çaydanlıklar gibi ürünleri satışa sunduklarını anlatarak, vatandaşların en çok şekerlik, lokumluk gibi ürünlere ilgi gösterdiğini söyledi. 


Hediyelik eşya stantı bulunan Emine...