05 / 05 / 2024

Fesih Bingöl Sanayi Çarşısı açıklaması

Fesih Bingöl Sanayi Çarşısı açıklaması

Sanayi Çarşısı'nda 'planın içi boş' tartışmalarını değerlendiren Bingöl: "Konut, ticaret ve yeşil alanların planda gösterildiğini farz edelim. Mülk sahibi, Belediyeye "Benim yerim ticaret alanı, şunu vermediğiniz zaman kabul etmiyorum" diyebilir." dedi.

Bingöl III. Kısım Küçük Sanayi Sitesi işyeri yapım ihalesi 11 Temmuz'da!

Bingöl Merkez III. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 501 işyeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Bingöl Küçük Sanayi Sitesi işyeri yapım ihalesi 11 Temmuz'da!

Bingöl Merkez III. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 501 işyeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 11 Temmuz'da yapılacak...

Mehmet Melih Bingöl İnşaat Elektrik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Melih Bingöl İnşaat Elektrik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Melih Bingöl tarafından kuruldu. 

Fesih Bingöl'den Sanayi Çarşısı açıklaması!

Sanayi Çarşısı'nda 'planın içi boş' tartışmalarını değerlendiren Bingöl: "Konut, ticaret ve yeşil alanların planda gösterildiğini farz edelim. Mülk sahibi, Belediyeye "Benim yerim ticaret alanı, şunu vermediğiniz zaman kabul etmiyorum" diyebilir." dedi.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. Etap başvuru tarihleri!

Kura çekilişi 23 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek olan Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Konutları fiyatları 140 bin 766 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. Etap başvuru tarihleri...

İşadamları Bingöl'deki dönüşüm projesi için bir araya gelecek!

İşadamları, Bingöl Kültür Mahallesi'nde uygulanacak 2. etap kentsel dönüşüm projesi için bir araya gelecek. İşadamları, kentsel dönüşüm konusunda alacakları olumlu veya olumsuz kararı belediyeye bildirecek.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Evleri başvuru!

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Evleri başvuru süresi 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Ödemeleri aylık 733,15 TL taksitlerle yapılabilen projede 154 adet daire kura yöntemiyle satılıyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 144 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Peki TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları ne zaman?

Bingöl kentsel dönüşümde konutlar 8 katlı olacak!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi: "Yapılacak 2. Etap konutlar yine 8 katlı olacak şekilde imar edilecek. 2. Etapta inşa edilecek konutlar, kentin kültürel dokusu dikkate alınarak yapılacak." dedi.

Bingöl kent revizyon imar planları yapıldı!

Bingöl Belediye Başkanı, göreve geldiği 18 ay içerisinde yapılan çalışmaları basın mensuplarıyla değerlendirdi.Kentin imar çalışmaları hakkında bilgi veren Barakazi, Kent Revizyon İmar Planları yapıldığını ve uygulamaya başlanıldığını belirtti.

Bingöl'de 103 dönümlük arsaya güneş enerjisi santrali!

Bingöl Belediyesi 103 dönümlük arsa üzerine güneş enerjisi santrali kuracak. Proje ile elde edilen enerjisi sayesinde, belediyenin şantiyelerinde, tesislerinde, idari binasında ve parklarda kullanılan yüklü elektrik maliyeti hafifletecek.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekilişi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekilişi kapsamında 154 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 25 peşinatta kalan bedel 144 ay vadelendiriliyor.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

Kura satışları 23 Ekim 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 17 bin 13 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

Fesih Bingöl Sanayi Çarşısı açıklaması Haberi

Fesih Bingöl Sanayi Çarşısı açıklaması

Sanayi Çarşısı'nda 'planın içi boş' tartışmalarını değerlendiren Bingöl: Konut, ticaret ve yeşil alanların planda gösterildiğini farz edelim. Mülk sahibi, Belediyeye "Benim yerim ticaret alanı, şunu vermediğiniz zaman kabul etmiyorum" diyebilir.


Bazılarının yeri de yeşil alana ya da yola denk gelecek. Onlara da "Sizin yeriniz yeşil alana isabet etmiş, siz ne talep ederseniz edin ben bunu vereceğim" denebilir. O yüzden meseleye bütün olarak bakmalı. Söz konusu alan içi boş olarak planlanmalı.


Plan yapılacak yerde yaşayanlar var. Bu iş kolay değil. Uygulama yapacak kurumun eli güçlü olmalı. Burada kimse mağdur olmayacak. Tüm mülk sahipleri kazanacak. AK Parti'nin çekinceleri plan notlarıyla giderilebilir.


ES TV'de Sadi Seda'nın sorularını yanıtlayan Bingöl, "Sanayi Çarşısı için hazırlanan 1/5000'lik plan olması gereken zeminde tartışılmadığı ve ehil kişiler fikir beyan etmediği...