10 / 05 / 2024

Feslikan Yaylası nerede

Feslikan Yaylası nerede

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Feslikan Yaylası'nın 30 yıllık imar problemini çözecek olan imar uygulaması çalışmasını tamamladıklarını söyledi. Böcek; 1.809 kişinin tapularına kavuşacağı müjdesini verdi...

Feslikan Yaylası’nın tapu sorunu çözülüyor!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yakın zamanda Feslikan Yaylası’nın yıllardır süre gelen tapu hasretini sona erdirmek istediklerini dile getirdi.

Feslikan Yaylası'nda imar sorunu çözülüyor!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Feslikan Yaylası'nın yıllardır süren imar sorununda sona yaklaşıldığını açıkladı.

Antalya Saklıkent ile Feslikan arasına asfalt yapılıyor!

KONYAALTI Belediyesi, Feslikan Yaylası ile Saklıkent Mahallesi'ni bir birine bağlayan 10 kilometrelik yolu asfaltlıyor. Moryer-Elmelik mevkiinde yer alan yolda asfalt öncesi alt yapı çalışmaları başlatıldı.

Antalya Feslikan Yaylası yoluna asfalt!

Antalyalıların yaz aylarında sıklıkla gittiği Feslikan Yaylasının 12 kilometre uzunluğunda grup yolu sıcak asfalt ile kaplanıyor.

Feslikan Yaylası'nda 1.809 kişi tapularına kavuşacak!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Feslikan Yaylası'nın 30 yıllık imar problemini çözecek olan imar uygulaması çalışmasını tamamladıklarını söyledi. Böcek; 1.809 kişinin tapularına kavuşacağı müjdesini verdi...

Metropol İstanbul nerede!

Metropol İstanbul nerede , nasıl gidilir , konumu ve ulaşımı hakkındaki en güncel bilgiler Türkiyenin öncü emlak sitesi emlakkulisi.com 'da yer alıyor.

Varyap Plaza nerede ?

Varyap Plaza nerede , nasıl gidilir , konumu ve ulaşımı hakkındaki tüm bilgiler haberimizin içinde yer alıyor...

İnnovia 4 nerede?

İnnovia 4 nerede, nasıl gidilir, ulaşım ve konumu hakkındaki bütün bilgilere haberimizden öğrenebilirsiniz...

Pokut Yaylası evleri, doğa tutkunlarına poz veriyor!

Fotoğrafçıların gözdesi 2170 rakımlı Pokut Yaylası. Çam ormanlarıyla çevrili 250 yıllık ahşap evlerin arasında doğa tutkunları tarihi resmediyor.

Altın Oran Sinpaş GYO nerede yer alıyor?

Altın Oran Sinpaş GYO nerede yer alıyor sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje 1+1 / 2+1 / 3+1 / 4,5+1 konut tipleri bulunuyor.

Akçatekir Yaylası'nda ikamet ve ödenek sorunu!

Çukurova bölgesinde bunaltıcı sıcak ve nemli havalardan kurtulmak isteyenlerin uğrak yeri olan ve yaz aylarında nüfusu 100 kat artan Akçatekir Yaylası, ikamet ve ödenek sorunu yaşıyor.

Osmaniye'nin Ürün Yaylası'nda orman yangını çıktı!

Osmaniye'de merkeze bağlı Ürün Yaylası Dombullu mevkisindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Chp'den Van raporu: 2 milyar TL nerede?

CHP hazırladığı raporda; "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Van'a 3 milyar TL harcadıklarını söylüyor. 25 bin konut için 1 milyar TL harcandıysa geriye kalan 2 milyar TL nerede diye soruldu

Feslikan Yaylası nerede Haberi

Feslikan Yaylası nerede

Antalya'nın gözde yaylalarından olan Feslikan Yaylası'nın yaklaşık 30 yıldır süre gelen imar sorunu, çözüme kavuşturuluyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Feslikan Yaylası'nın 1/1000'lik imar planı hazırladıklarını tamamladıklarını ve parselasyon, kontrol ve tescil için Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'ne gönderdiklerini söyledi. Başkan Böcek, parselasyonun onaylanması ile Fesilikan Yaylası'nın da imar sorununun da çözüme kavuşmuş olacağını kaydetti. 


Bin 500 dönüme yakın alanın parselasyonu tamam Başkan Böcek, Feslikan'da yapmış oldukları imar plan uygulamasının yaklaşık bin 500 dönümü kapsadığını bildirdi. Çağlarca Mahallesi, 286 ada, 12 parsel ve 1734 parseli kapsayan parselasyon uygulaması ile bölgenin çok daha iyi hizmet alacağını ifade eden Muhittin Böcek, imar uygulaması ile 6 adet belediye hizmet yeri, 5 adet kamu kurum ve kuruluşu alanı, 2 sağlık tesisi alanı, 4 su deposu...