30 / 04 / 2024

festival haberleri

festival haberleri

Bu yaz eğlence gemileri Ege'ye damgasını vuracak. 12-15 Haziran'da düzenlenecek olan festival de turizme doping olacak Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilecek olan Summerfest Cruise Gathering 12-15 Haziran tarihleri arasında başlıyor.

Marsyas Kültür Sanat ve Müzik Festivali'nde ödüller verildi!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde düzenlenen Marsyas Kültür Sanat ve Müzik Festivali'nde fkapsamında yapılan flüt yarışmasında dereceye giren Türk, Japon, Rus ve Güney Koreli yarışmacılara ödülleri verildi.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Kırklareli'nde festival alanı millet bahçesine dönüşecek!

Tarihi Kırklareli Gar binasınında bulunduğu festival alanı millet bahçesi olarak düzenlenecek. Kasım ayında düzenlenen ihalenin ardından 44 dönümlük alanın millet bahçesi olacak.

Sibel Can, oğluna ev aldığı hakkındaki haberleri yalanladı!

Ünlü sanatçı Sibel Can, oğlu Engincan Ural’a Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’ndan ev aldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Silivri Değirmenköy festival alanı yenileniyor!

Festival alanında düzenleme çalışmalarının başladığını belirten Başkan Işıklar, çalışmaların ardından alanın nişan, düğün, festival gibi birçok organizasyona ev sahipliği yapacağını söyledi.

Eylül ayında inşaat ve finans haberleri dikkat çekti!

Eylül ayında ekonomi haberleri arasında ikinci sırada yer alan finans sektöründe ise 9 bini aşkın haber yayınlandı.

Gayrimenkul Haberleri 2015 2.Çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2015 2. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

AOÇ Fuar ve Festival alanı imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle'de bulunan Atatürk Orman Çiftliği Fuar, Panayır ve Festival Alanına ilişkin 1/10.000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı teklifi bugün askıya çıkarıldı...

Tarihi yarımada için 143 farklı proje hazırlandı!

TAYGİAD tarihi yarımada için 143 farklı proje hazırlandı. Proje kapsamında yarımadada yapılacak festival Rio’daki karnavala bile rakip olacak, bölge esnafı da markalaşacak.

3. köprü yol ihalesi ne zaman yapılacak?

3. Boğaz Köprüsü'ne gidecek yolların ihalesinde erteleme geldiği haberleri üzerine Ulaştırma Bakanlığı sürenin gelen talepler nedeniyle uzatıldığını söyledi.

Ergün Turan: TOKİ kalitesiyle anılan bir kurum olacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Anadolu Ajansı'nın (AA) 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali'nden canlı olarak yayınlanan AA Finans Masası'nın konuğu oldu.

Mehmet Ergün Turan AA Finans Masası'na konuk olacak!

AA'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali 'nden canlı olarak yayınlanan Finans Masası'nın bu haftaki konuğu, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan olacak.

festival haberleri Haberi

festival haberleri

Çeşme'den Mykonos'a oradan da Santorini'ye gidecek olan cruise parti gemisiyle organize edilen festivalde Milk & Sııgar, Tom Novy, Outwork, Funky C ve Ozan Doğulu'nun sahne alacak. 


Son yıllarda gündüz ve gece gerçekleşen eşsiz eğlence anlayışıyla adını sıkça duyduğumuz Yunan adalarından olan Mykonos'un en iyi beachleri ve gece kulüplerinde eğlenecek olan katılımcılar, aynı zamanda Cruise Gathering gemisinin güvertesinde gerçekleştirilecek dev partilerle de değişik bir tatil yaşayacaklar. Sunulan vizesiz katılım fırsatı ile yerli yabancı ünlü DJ performansları ve her şey dahil konsepti ile bu yaz bu gemi çok konuşulacak. 

Sadece 780 kişinin katılabileceği gemide kişi başı fiyatlar 299'dan başlayıp 800 euroya kadar çıkıyor. Ark Organizasyon'un girişimci ortakları Kayahan Göltepe ve Ruhi Sümer Yunanistan'dan gemiyi nasıl kiraladıklarını ve bu fikirin nasıl doğduğunu anlattı. 



Bu fikir...