25 / 07 / 2024

fethat ile şirin müzesi

fethat ile şirin müzesi

Fethat ile Şirin Aşıklar Müzesi dünyada ilk olacak...

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatuk Şirin tarafından kuruldu.

Şirin Yalıtım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirin Yalıtım Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Hakan Erata tarafından kuruldu.

Check Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Check Yapı Denetim Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şirin Canpolat tarafından kuruldu.

Aki Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Aki Yapı Denetim Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli  ile Şirin İskender Koç tarafından kuruldu.

Şirin Bina Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Şirin Bina Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin  TL sermaye bedeli ile Arif Şirin ve Renan Şirin tarafından kuruldu.

Meday Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meday Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şirin   Aydın tarafından kuruldu. 

Ferhat Tüneli'nde çalışmalara yeniden başlandı!

Ferhat ile Şirin efsanesinin yaşandığı rivayet edilen Amasya’da Harşena Dağı altında kazı çalışmaları süren Ferhat Tüneli’nde hazine olduğu söylentilerinin peşinden bir vatandaş konuyu BİMER’e taşıdı.

Jardin Eden Çeşme ile şirin bir köy inşa edilecek!

PANA Holding bünyesinde faaliyet gösteren Pana Yapı, Çeşme’de yeni bir konut projesine başladı.‘Jardin Eden Çeşme’ ile altyapısı modern, şirin bir köy inşa edilmesi planlanıyor.

Adapazarı'ndaki ahşap ev mimarisi ile dikkat çekiyor!

Adapazarı’nda çizgi filmlerdeki evleri andıran şirin ahşap ev, mimarisi ile dikkat çekiyor. Evi görenler dönüp bir daha bakmaktan kendilerini alamıyor.

İlyas Şirin: İnşaat denetimi bilgi ve tecrübe gerektiriyor!

Anadolu Grup, Yapı Denetim hizmetlerinin, özel denetim kuruluşları tarafından yürütülmesinin gündeme gelmesi ile birlikte 2000 yılında kuruldu. İlyas Şirin, inşaat sektörünün denetiminin bilgi ve tecrübe isteyen bir faaliyet olduğunu ifade etti.

Şirin Yalçın yalısının kapılarını Masion Francaise açtı!

Şirin ve Neşet Yalçın çocukları Alihan ve Ayşe ile Vaniköy'de yalıda oturuyor. Şirin Yalçın, Müşir Mehmet Paşa'nın 1866'da yaptırdığı muhteşem yalının kapısını ilk kez Masion Francaise dergisine açtı.

Beykoz Deri Kundura’nın şirin sokakları yenileniyor!

Beykoz Deri Kundura’nın şirin sokakları yenileniyor. Beykoz’un şirin, mütevazı sokaklarına ev sahipliği yapan Yalıköy Mahallesi’nin Derikundura mevkisi hummalı bir çalışma ile yeni bir çehreye kavuşuyor.

Yurtbay Seramik ile çimento ve beton dokusu her yerde!

Yurtbay Seramik ile çimento ve beton dokusu her yerde. Siz de duvarda Cemento’nun (45x90 cm.) oksit dekoru ile zeminde Form’un (60x60 cm.) uyumunu keşfedin, hayalinizdeki mekânları hayata geçirin.

fethat ile şirin müzesi Haberi

fethat ile şirin müzesi
Amasya'da Ferhat ile Şirin'in hikayelerinin geçtiği kentte Fethat'ın Su Kanalı olarak bilinen bölgede Fethat ile Şirin Aşıklar Müzesi inşa edildi. Proje tamamlandığında Türkiye ve dünyada ilk olacak. Eskiden harabe olan bölgeyi kamulaştıran Amasya Belediyesi müzenin içerisinde müze, sergi salonu, nikah salonu, hediyelik eşya satış reyonları, dinlenme alanları olacağını belirtti. Müzenin içerisinde dünyada bilinen aşık efsanelerinin heykelleri de olacak. Mart ayında tamamlanacak projenin maliyeti 3,5 milyon TL civarında...