30 / 04 / 2024

Fethi Yaşar şentepe projeleri

Fethi Yaşar şentepe projeleri

Cumhuriyet Halk Partisi Yenimahalle Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar, Şentepe Barıştepe Mahallesinde ikamet eden Kaya Ailesi'nin misafiri oldu. Yaşar, ardından Şentepe Pamuklar TOKİ konutları sakinleriyle toplantı yaptı.

Yenimahalle'deki inşaatlara Fethi Yaşar denetimi!

Göreve başladığı günden bu yana Yenimahalle'yi adeta yeniden inşa eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yapımı devam eden projeleri yakından takip ediyor.

Fethi Yaşar kentsel dönüşümün bilinmeyenlerini anlattı!

Yenimahalle’de gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm çalışmalarıyla başarılı işlere imza atan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Türkiye Müteahhitler Birliği Merkezi’nde düzenlenen “Kentsel Dönüşümün Bilinmeyenleri” adlı panele katıldı.

Fethi Yaşar: Rant için değil, kent için dönüşüm yapıyoruz!

AKG Gazbeton, Ankara Yenimahalle Belediyesi ev sahipliğinde kentsel dönüşümde gazbeton kullanımının öneminin tartışıldığı bir seminer düzenledi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, seminerde bölge için yaptıkları çalışmaları anlattı ve “Önceliğimiz vatandaşın istediğidir” dedi.

Fethi Yaşar'dan Yenimahalle'deki Ufuk Camii inşaatına destek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe’de inşaatı devam eden Ufuk Camisi’ni ziyaret etti. Yaşar, caminin çevre düzenlemesini yapacağı sözünü verdi.

Fethi Yaşar, Yakacık Mahallesi’nin imar planını inceledi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kuzey Yıldızı ve Yakacık Mahallesi’ni ziyaret etti.Yakacık Mahalle Muhtarlığı’nda kendisinden park isteyen vatandaşları kırmayarak, imar planını inceleyen Yaşar, park yapılabilecek alanlara göz attı.

Ankara Çayyolu'ndaki arazi kavgasına Fethi Yaşar'dan yanıt!

Çankaya Belediyesi’nin Çayyolu bölgesinden arazi alanlara inşaat izni vermemesini eleştiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Kavgaları bizimle, vatandaşla değil” dedi

Yaşar Şentepe, Ankara Yenimahalle'deki yatırımlarını anlattı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde 2 bine yakın mahalle sakininin bir araya geldiği iftar programı düzenlendi. İlçe genelinde yapılan çalışmaları da anlatan Başkan Yaşar Şentepe’de bu dönem yapılacak hizmet ve yatırımların da müjdesini verdi.

Fethi Yaşar: Sosyal tesis 2017'nin sonunda hizmete girecek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Parkımız, 5 bin 768 metrekare alan üzerine baştan dizayn edilecek. Yenimahalle'lilere şimdiden hayırlı olsun, Yenimahalle'li hemşerilerim sosyal tesislerimizden yararlanacaklar" gibi ifadeler kullandı.

Fethi Yaşar'dan Yenimahalle'ye kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Turgut Özal Mahallesi Parkı ve Sağlık Ocağı’nı görkemli bir törenle hizmete açtı. Yaşar açılışta mahalle sakinlerine kültür merkezi yapacaklarını da müjdeledi.

Batman'daki Yaşar Kemal Orman Parkı yeniden düzenlenecek!

Batman Belediyesi, Çamlıtepe ve Belde semtleri arasındaki Yaşar Kemal Orman parkını yeniden düzenlemek için kolları sıvadı. Park, giriş ve çıkışları kontrol altında tutulacak.

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yaşar Oytuğ Yenihayat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Fethi Yaşar: Eline keser alan inşaat yapmamalı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Eline keser alanın inşaat yapmaya çalışması üstelik de büyük çoğunluğu deprem bölgesi olan Anadolu topraklarında kabul edilebilir bir durum değildir" dedi.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nin inşaatı tamamlandı!

İzmir Narlıdere'de yer alan "Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi" projesi çalışmalarını denetleyen Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, inşaat çalışmalarının tamamlandığını artık açılışa çok az bir zaman kaldığını ifade etti.

Fethi Yaşar şentepe projeleri Haberi

Fethi Yaşar şentepe projeleri


Cumhuriyet Halk Partisi Yenimahalle Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar, Şentepe Barıştepe Mahallesinde ikamet eden Kaya Ailesi'nin misafiri oldu. Yaşar, ardından Şentepe Pamuklar TOKİ konutları sakinleriyle toplantı yaptı. 

Pamuklar Mahallesi Muhtarı Ali Osman Özcan'ın da katıldığı ziyarette vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yaşar, ev ziyaretlerini sürdüreceğini, vatandaşların taleplerini dinleyerek çalışanlarına gerekli talimatları vermeye devam edeceğini belirtti. 

Yenimahalle'ye hizmet etmekten memnuniyet duyduğunu kaydeden Yaşar, hayata geçireceği projelerden bahsetti. 

Seçimlerin ardından yeniden göreve gelmesi durumunda Şentepe'nin çehresini değiştirmek için çalışmaya devam edeceğini belirten Yaşar, "Barıştepe, yeşil alanı bol olduğu için şanslı bir mahallemiz. Önümüzdeki dönemde çocuklarımız ve huzur arayan tüm vatandaşlarımız için yeni parklar yapacağım. Herkesin daha kaliteli ve ucuz alışveriş yapması için Pamuklar Mahallesi pazar yeri projemiz de hazır. Ayrıca ihtiyaç duyulan...