06 / 05 / 2024

Fethiye asfalt

Fethiye asfalt

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Fethiye, Menteşe, Milas ve Seydikemer’de sıcak asfalt kaplama ve asfalt dökümü çalışmalarına devam ediyor.

Fethiye ve Milas'ta asfalt çalışmaları başladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Fethiye, Menteşe, Milas ve Seydikemer’de sıcak asfalt kaplama ve asfalt dökümü çalışmalarına devam ediyor.

Fethiye Belediyesi'nden 1.2 milyon metrekare asfalt yol!

Fethiye Belediyesi 2016 yılının ikinci yarısında yaklaşık 1 milyon 218 bin metrekare asfalt yol yapacak.

Fethiye'de yol çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor!

6 ay gibi kısa bir sürede 25 milyon 500 TL borç ödeyerek nefes alan Fethiye Belediyesi, kaldığı yerden devam ediyor. İlçenin neredeyse her bölgesinde asfalt ve parke çalışmaları başladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi asfalt ihalesi yaptı!

Büyükşehir Belediyesi kış mevsiminde bozulan yolları yenilemek ve açılan yeni yollarda kullanmak amacıyla asfalt ihalesi yaptı. Yaklaşık maliyeti 24 milyon 430 bin lira olan ihalede Şenyol-Ölmez İnşaat İş Ortaklığı 28 milyon 283 bin lira teklif verdi.

Antalya Fatih Bulvarı’nda asfalt çalışmaları başladı!

Verdiği her sözü yerine getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Korkuteli ziyaretinde vatandaşlara verdiği sıcak asfalt sözünü de yerine getiriyor. Büyükşehir ekipleri, Fatih Bulvarı’nı sıcak asfalt ile kaplıyor.

Antalya Döşemealtı ilçesi ve Aşağıoba köyünde asfalt çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe ve köylere hizmet seferberliği sürüyor. Büyükşehir ekipleri Döşemealtı ilçesi Aşağıoba köyünde asfalt çalışması başlattı. Menderes Türel, “Asfaltsız köy yolu kalmayacak” dedi.

Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları başladı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Seğmenler Mahallesi Toki yolu üzerindeki yeni yerleşim alanında ki yeni imar yollarının asfalt çalışmalarına başladı dedi...

Erasta Fethiye AVM kapılarını açtı!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Erasta Fethiye AVM, bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezi olarak, Fethiyelilere yeni bir yaşam alanı sunuyor. Erasta Fethiye AVM kapılarını açtı.

Akdesen Asfalt Danışmanlık İnşaat Madencilik Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdesen Asfalt Danışmanlık İnşaat Madencilik Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enver Yeyrek tarafından 100 bin TL'lik sermaye il 9 Haziran'da Sultanbeyli, Sultown Sitesi'nde kuruldu.

Erasta Fethiye AVM ne zaman açılacak?

Eroğlu Gayrimenkul'ün Fethiye'de hayata geçireceği Erasta Fethiye AVM, Nisan 2014'te açılışını gerçekleştirecekti. Kiralamaların devam ettiği ve birçok mağazanın belli olduğu Erasta Fethiye AVM'de açılış ertelendi.

Elbeyli'de asfalt çalışması başladı!

Kilis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, KÖYDES kapsamında Elbeyli İlçesine bağlı köylerde asfalt çalışmasına başladıklarını söyledi. Dozer, stabilize, greyderli reglaj çalışmaları ile kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları da sürüyor...

Mersin Üniversitesi kampüsünde asfalt çalışması!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Mersin Üniversitesi kampüsü içerisinde asfalt, kaldırım, bordür ve orta refüjde çiçeklendirme çalışmalarına başladı. 20 bin metrekarelik alanda asfalt, bordür ve kaldırım çalışmaları yapılıyor...

Osmancık Belediyesi asfalt sezonunu açtı!

Osmancık Belediyesi, olumsuz hava şartları nedeniyle ara verdiği sıcak asfalt serimi çalışmalarına yeniden başladı. Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçenin önemli caddelerinden biri olan Sadri Turan Caddesindeki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi...

Fethiye asfalt Haberi

Fethiye asfalt


Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Fethiye, Menteşe, Milas ve Seydikemer’de sıcak asfalt kaplama ve asfalt dökümü çalışmalarına devam ediyor.


Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluk alanında bulunan yollarda bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler Milas Bayır Mahallesinde 5,1 km, Çallı Mahallesinde 4,7 km’de asfalt dökümünü tamamlarken, Erdal Çerçi Caddesinde sıcak asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor. Aynı zamanda Menteşe Kafaca Mahallesi ve Seydikemer Yaka Mahallesinde sıcak asfalt kaplama çalışmaları devam ediyor.



Muğla Büyükşehir...