15 / 05 / 2024

fethiye babadağ teleferik projesi imar

fethiye babadağ teleferik projesi imar

Fethiye ilçesi Ölüdeniz Beldesi, Babadağ Mesire Alanı ve Hava Sporları Merkezi Teleferik projesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları bugün askıya çıktı. İşte planlar...

Fethiye Babadağ Teleferik Projesi'ne bakanlıktan onay!

21 yıldır Fethiye Babadağ'da uçuş yapan Yamaç Paraşütü Eğitmeni ve Tandem Pilotu Sinan Tarakcı, teleferiğin geçeceği yol boyunca çok fazla alanın traşlandığını ve aynı zamanda giriş ücretlerine yapılan zamlar yüzünden de Babadağ'ı protesto ederek uçuşlarını oradan yapmadığını belirtti.

Babadağ Teleferik Projesi yıl sonunda tamamlanacak!

Avrupa'nın bir numaralı yamaç paraşütü merkezi olarak gösterilen Babadağ'da Teleferik Projesi yıl sonunda hizmete açılacak. Her yıl 1 milyon tatilcinin teleferikle Babadağ'ı ziyaret etmesi bekleniyor..

Babadağ Teleferik Projesi'nin temeli atıldı!

1965 rakımlı Babadağ'ın zirvesine kurulacak Babadağ Teleferik Projesi'nin temeli atıldı. Muğla Valisi Esengül Civelek, Babadağ'ın teleferiğe kavuşmasına çok az kaldığını söyledi.

Babadağ teleferik projesinin yapımı başladı!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki bin 965 rakımlı Babadağ'a, kurulacak teleferikle yılda 1 milyon kişinin taşınması bekleniyor.

Babadağ teleferik projesinin ihalesi yapıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezine ev sahipliği yapan Babadağ'da teleferik projesinin ihalesi yapıldı.

Fethiye Babadağ teleferik ihalesi 3 Nisan'da!

Babadağ mesire yeri ve hava sporları merkezinin teleferik ve telesiyej hatları dahil günübirlik ve sosyal tesislerinin yapım ve işletilmesi işi ihale için tarih açıklandı.Babadağ teleferik ihalesi 3 Nisan'da yapılacak.

Babadağ teleferik projesi imar planı onaylandı!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezine ev sahipliği yapan Babadağ'da, uzun yıllardır yapılması planlanan teleferiğin imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

Fethiye Babadağ Teleferik Projesi 2017'de başlıyor!

Fethiye Babadağ'a yapılacak teleferik projesinde sona gelindi.Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, projenin 2 ay içinde ihaleye çıkacağını, 2017'de temelinin atılacağını belirterek destek verenlere teşekkür etti.

Fethiye Babadağ Teleferik Projesi ihaleye çıkacak!

Yıllardır Fethiyelilerin hayalini süsleyen Babadağ Teleferik Projesi nihayet sonuç aşamasına geldi.

Fethiye Babadağ teleferik projesinde sona gelindi!

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman Öztürk, Babadağ Teleferik Projesinin revize edilen imar planında son safhaya gelindiğini en kısa sürede bakan onayına sunulacağını söyledi.

Fethiye Babadağ Teleferik Projesi 2017'de tamam!

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan,50 milyon liraya mal olacak Babadağ Teleferik Projesi'nin 3 ay içinde ihalesinin gerçekleştirileceğini yılda minimum 300 bin ile 700 bin kişinin teleferikle Babadağ'a çıkartılacağını bildirdi.

Babadağ'da kış sezonu açıldı!

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'dan 2014'te paraşütle atlayanların sayısı 2013 yılına göre yüzde 22 artarak, 165 bine yaklaştı. Babadağ'da kış sezonu açıldı.

Fethiye Babadağ paraşüt pisti hizmete açıldı!

Dünyanın en iyi yamaç paraşütü merkezleri arasında gösterilen Fethiye ilçesindeki Babadağ'ın bin 200 kotuna kazandırılan yeni pist, kış aylarında da yamaç paraşütü faaliyetlerine olanak tanıyacak

fethiye babadağ teleferik projesi imar Haberi

fethiye babadağ teleferik projesi imar


Fethiye-Göcek Özel Çevre Koruma Bölgesi Muğla Fethiye ilçesi Ölüdeniz Beldesi, Babadağ Mesire Alanı ve Hava Sporları Merkezi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları 16 Ekim 2014 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından onaylandı.


Bugün askıya çıkarılan Fethiye ilçesi Ölüdeniz Beldesi, Babadağ Mesire Alanı ve Hava Sporları Merkezi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları 12 Aralık 2014 tarihinde askıdan inecek.


1/1000 ölçekli plan 1 için tıklayın


1/1000 ölçekli plan 2 için tıklayın


1/1000 ölçekli plan 3 için tıklayın


1/1000 ölçekli plan 4...