28 / 04 / 2024

fethiye belediyesinden avm yapım işi ihalesi

fethiye belediyesinden avm yapım işi ihalesi

Kesikkapı mahallesinde 42 bin 41 metrekare inşaat alanına sahip 22 bin 823 metrekare arsa 72 milyon 71 bin 615 TL'ye ihale edilecek...

AVM'ler işletme ruhsatını büyükşehir belediyesinden alacak!

Alışveriş merkezleri (AVM) hakkında hazırlanan son yönetmelik taslağı, AVM’lerin işletme ruhsatını büyükşehir belediyelerinden alması yönünde düzenleme yapınca, sektörden itiraz geldi.

Erasta AVM, Eroğlu Gayrimenkul’e ödül getirdi!

Arkitera Ödülleri’nde Erasta Fethiye AVM’nin doğaya ve çevreye uyumlu tasarımı ödülü getiren en önemli özelliği oldu. Fethiye’nin ilk ve tek alışveriş merkezi Erasta Fethiye, bölgenin iklimi göz önünde bulundurularak inşa edildi.

A.S. Watson Group Türkiye'de 6 yeni mağaza daha açtı!

A.S. Watson Group mağazaları, Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM, Afyon Afium AVM, Fethiye Erastapark AVM, Göcek Marina, İstanbul'da Kadıköy Halitağa Caddesi ve Şirinevler'de faaliyet gösterecek.

Vatan Bilgisayar Fethiye Erasta AVM'de mağaza açtı!

Vatan Bilgisayar Fethiye Erasta AVM mağazasını hizmete açtı. Muğla'daki 3'ncü mağazasının açılışını 20 Haziran Cuma günü Fethiye'de gerçekleştiren Vatan Bilgisayarın teknoloji ürünlerinde sunduğu indirimler yoğun ilgi gördü.

Fethiye'nin ilk AVM'sini Eroğlu Gayrimenkul açtı!

Eroğlu Gayrimenkul, Antalya'nın ardından Erasta Alışveriş Merkezi zincirinin ikinci halkası Erasta Fethiye'yi açtı. Erasta, Fethiye'nin ilk ve tek alışverişi merkezi oldu. AVM 80 milyon yatırım bedeliyle hayata geçirildi.

Vatan Bilgisayar Muğla'da 3. mağazasını açtı!

Vatan Bilgisayar, Fethiye Erasta AVM mağazasını hizmete açtı ve böylece Muğla'da 3'üncü mağazaya ulaştı. Hasan Vatan, açılışta Türkiye'nin 50 ilinde 100 mağaza ile hizmet verdiklerini belirtti.

Erasta Fethiye AVM kapılarını açtı!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Erasta Fethiye AVM, bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezi olarak, Fethiyelilere yeni bir yaşam alanı sunuyor. Erasta Fethiye AVM kapılarını açtı.

Erasta Fethiye AVM ne zaman açılacak?

Eroğlu Gayrimenkul'ün Fethiye'de hayata geçireceği Erasta Fethiye AVM, Nisan 2014'te açılışını gerçekleştirecekti. Kiralamaların devam ettiği ve birçok mağazanın belli olduğu Erasta Fethiye AVM'de açılış ertelendi.

Fethiye'deki AVM inşaatını bilirkişi heyeti inceledi!

Muğla 1. İdare Mahkemesi heyeti ve bilirkişilerden oluşan ekip Fethiye Belediyesi tarafından yaptırılan ve tamamlanma aşamasına gelen alışveriş ve yaşam merkezi (AVM) inşaatında keşif yaptı...

Eroğlu Erasta Fethiye AVM’de kiralamalar Ocak’ta başlıyor!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Fethiye merkezde hayata geçirilen Erasta Fethiye AVM’de kiralamalar Ocak 2014’te başlıyor. Kira fiyatlarının henüz belirlenmediği Eroğlu Fethipye AVM’nin Mart sonu gibi tamamlanması planlanıyor…

Fethiye'de AVM yapımı ve işletilmesi işi 72 milyon 71 bin 615 TL!

Kesikkapı mahallesinde 42 bin 41 metrekare inşaat alanına sahip 22 bin 823 metrekare arsa 72 milyon 71 bin 615 TL'ye ihale edilecek...

Fethiye Belediyesi'den 2 milyon 143 bin liraya AVM inşaatı!

Fethiye Belediyesi Başkanlığı Kentsel ve Bölgesel İş Merkezi olarak belirtilen alanda, Yaşam ve Alışveriş Merkezi inşaatı işini ihaleye çıkarıyor...

Fethiye'de 135 milyon TL'ye AVM yapılacak!

Fethiye Belediye Başkanlığı'ndan 20 Eylül 2012'de gerçekleşecek ihalede inşaat işi yaptırılıp, 28 yıl süre ile işletme hakkı verilecektir.

fethiye belediyesinden avm yapım işi ihalesi Haberi

fethiye belediyesinden avm yapım işi ihalesi

Muğla Fethiye, Kesikkapı mahallesinde 42 bin 41 metrekare inşaat alanına sahip 22 bin 823 metrekare arsa AVM yapımı ve işletilmesi işi Fethiye Belediye Başkanlığı tarafından kapalı teklif arttırma usulüyle yapılacak.


Toplam değeri 72 milyon 71 bin 615 TL olan ihale 13 Aralık 2012 tarihinde saat 14:00'da Fethiye Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için