01 / 05 / 2024

fethiye de yapılacak inşaatlar

fethiye de yapılacak inşaatlar

Muğla'nın Fethiye ilçesinde faaliyet gösteren inşaat sektörü temsilcileri ilçede arsa stokunun tükenme noktasına geldiğini belirterek, yeni inşaatlar için arazi açılmasını ve kat kotasının kaldırılmasını istediler...

MEB'den Ortaokul ve Lise Öğrencileri için Flaş Karar: İOKBS 3 Eylül'de Yapılacak!

MEB, Ortaokul ve lise öğrencileri için flaş bir karar aldı: 3 Eylül'de İOKBS yapılacak! Sınav saat 10.00'da ve tek oturumda gerçekleştirilecek. Detaylar için MEB'in açıklamalarını inceleyebilirsiniz.

Depremzedeler için yapılacak 9 bin konuttan 3 bininin ihalesi tamamlandı!

Osmaniye'de yapılacak 9 bine yakın kalıcı konuttan 3 bininin ihalesinin tamamlandığı açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

Konut alım satımlarında yeni dönem! Tapu işlemleri noterde de yapılabilecek!

Konut alım satımlarında yeni dönem başlıyor. Bu kapsamda artık alım ve satım işlemleri noterlerde de yapılacak.

29 ilde 5 bin hazine arazisi satışa çıkacak! Peşin ödeyene indirim de yapılacak

AK Parti'nin TBMM gündemine getirdiği Torba Yasa Teklifiyle 29 ilde 5 bin hazine taşınmazı satışa çıkacak. 15 bin kişinin üzerinde yaşadığı bu arazilerden satın alanlara peşin ödemeleri halinde indirimler de yapılacak.

Fethiye'de 17.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Fethiye'de yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

TOKİ Bursa Orhaneli 142 konut ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde yapılacak!

Bursa İli Orhaneli İlçesi Fevzipaşa Mahallesi 2. Etap 142 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 25. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 25. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Derince'de yapılacak sahra hastanesinin inşaatı durdu mu?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Derince'de yapılması planlanan sahra hastanesinde zemin düzleme çalışmalarından sonra yaklaşık 2 haftadır herhangi bir çalışmada bulunulmaması dikkat çekti.

Giresun Eynesil'de yapılacak devlet hastanesi ihalesi mecliste!

Giresun'un Eynesil ilçesine yapılacak devlet hastanesi ihalesine ve fesih işlemi meclis gündemine taşındı. CHPli Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mudanya Taş Mektep'in içerisine Barış Müzesi yapılacak!

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde inşa edilen Taş Mektep'in içerisine Barış Müzesi de yapılacak. Projenin 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın yapılacak!

TOKİ Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 20. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

fethiye de yapılacak inşaatlar Haberi

fethiye de yapılacak inşaatlar


Muğla'nın Fethiye ilçesinde faaliyet gösteren inşaat sektörü temsilcileri ilçede arsa stokunun tükenme noktasına geldiğini belirterek, yeni inşaatlar için arazi açılmasını istedi. Sektör temsilcileri, ayrıca deprem bölgesinde bulunduğu için 3 katlı binalara izin verilen Fethiye'de kat kotasının kaldırılmasını istiyor. 


Aldığı yoğun göç oranı ile nüfus yoğunlu her yıl 5 bin kişi artış gösteren Fethiye'de inşaat sıkıntısı yaşanıyor. Özellikle bir zamanlar yabancılar için inşaat zengini olarak gösterilen Fethiye'de müteahhitler inşaat yapacak arsa bulamamaktan dert yanıyor. 


Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın organize ettiği toplantıda bir araya gelen inşaatçılar yaşadıkları sorunları masaya yatırdı. İnşaat müteahhitlerinin hazır bulunduğu toplantıda sektörün genel durumu hakkında bilgiler verilirken, tıkanma noktasına gelen inşaat sektörünün önünün açılması için yapılacak çalışmalar dillendirildi. İnşaatçıların en büyük sorununu hızla betonlaşan Fethiye'de inşaat yapacak yer...