28 / 04 / 2024

fethiye gayrimenkul özelleştirmeleri

fethiye gayrimenkul özelleştirmeleri

Fethiye Kesikkapı Mahallesi'ndeki 1.287 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı..

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

Ankara İstanbul, İzmir'in de aralarında olduğu 8 ildeki 13 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Sümer Holding A.Ş., Afyonkarahisar, Amasya, Çorum, Ağrı, Ankara İstanbul, İzmir ve Samsun illerinde yer alan 13 adet gayrimenkul özelleştiriliyor. İşte o özelleştirme ile ilgili tüm detaylar...

10 ildeki 12 gayrimenkul satış yoluyla özelleştiriliyor! İstanbul, İzmir, Yalova, Bursa da aralarında! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 10 ildeki 12 gayrimenkul satış yoluyla özelleştirilecek. Peki hangi illerdeki gayrimenkullerin satışı yapılacak? Söz konusu gayrimenkullerin bedelleri ne kadar? 

Fethiye Deniz Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fethiye Deniz Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fethiye Deniz tarafından kuruldu. 

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan üç gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Ankara ve Antalya'daki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan iki taşınmazla turizmcilerin gözdesi Antalya Döşemealtı'ndaki bir gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

19 yılda 4 bin gayrimenkul özelleştirildi! 

Türkiye'de son 19 sene içerisinde özelleştirilen gayrimenkullerin sayısı ortaya çıktı. 

Denize sıfır araziler satışa çıktı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana, Muğla ve İzmir'de yer alan deniz kıyısında yer alan arsalar satışa çıktı. Taşınmazların özelleştirmeleri için duyurular yapıldı...

ÖİB 10 ildeki 32 gayrimenkulü özelleştirecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından, 10 şehirde yer alan 32 gayrimenkulün "satış" yöntemi kullanılarak özelleştirileceği belirtildi.

15 ilde 41 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 15 ildeki 41 gayrimenkulü özelleştiriyor.

Fethiye'de 36 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı Fethiye'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Gayrimenkulün muhammen bedeli 36 milyon TL olarak belirlendi.

ÖİB Ataşehir'deki gayrimenkulü özelleştirecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İstanbul Ataşehir'de  bulunan taşınmazın özelleştirme kapsam ve programına alınmasını kararlaştırdı.

fethiye gayrimenkul özelleştirmeleri Haberi

fethiye gayrimenkul özelleştirmeleri

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanı kararı kapsamında yayımlanan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) kararı kapsamında Fethiye Kesikkapı Mahallesi'ndeki 1.287 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı onaylandı.


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

KARAR
Tarih : 25/04/2019 Karar No : 2019/ÖİB-K-05

Konu : Muğla/Fethiye/Kesikkapı Taşınmazı Satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca;

1-Maliye Hâzinesi adına kayıtlı iken Özelleştirme Yüksek Kurulunun 04/12/2017 tarihli ve 2017/123 sayılı Kararı ile özelleştirme kapsam ve programına alınan Muğla ili, Fethiye ilçesi, Kesikkapı Mahallesi 3144 ada, 3 parsel numaralı 1,287 metrekare yüzölçümlü taşınmazın, 4046 sayılı lanun hükümleri kapsamında “satış” yöntemiyle özelleştirilmesini teminen İhale İlanı ve İhale *' Şartnamesinde belirtilen hususlar çerçevesinde yapılan ihale sonucunda İhale Komisyonunca;

“Satışa konu taşınmazın; özelleştirme ihalesinde 1.550.000 (Birmilyonbeşyüzellibin) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Tuna Yapı Gıda Sanayi Pazarlama Taahhüt İç...