28 / 04 / 2024

Denize sıfır araziler satışa çıktı!

Denize sıfır araziler satışa çıktı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana, Muğla ve İzmir'de yer alan deniz kıyısında yer alan arsalar satışa çıktı. Taşınmazların özelleştirmeleri için duyurular yapıldı...



Adana, Muğla ve İzmir'de bulunan denize sıfır 108 bin metrekare büyüklüğüne sahip Hazine'ye ait arazilerin özelleştirmesi için ihale düzenleniyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından  Adana  Karataş'taki toplam 40 bin metrekare büyüklüğündeki arazi satılıyor. 15 bin metrekaresi deniz kıyısında bulunan gayrimenkul 4 milyon lira geçici teminat bedeli ile 49 yıllığına özelleştirilecek.

Denize sıfır araziler satışa çıktı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Bitez mahallesinde yer alan 29 bin 130 metrekarelik taşınmaz için ihale düzenlendi. Bir kısmı denize sıfır olan arazi için 10 milyon lira geçici teminat bedeli talep ediliyor.

İzmir Aliağa'da bulunan 39 bin 862 metrekare büyüklüğündeki arazide yatırımcıların için satışa sunuldu. Denize yakın bölgede bulunan arazi kullanma izin yöntemiyle özelleştirilecek. Taşınmaz için 4 milyon lira geçici teminat bedeli isteniyor.

Denize sıfır araziler satışa çıktı!

Çeşme'de geçtiğimiz günlerde satışa sunulan 6 bin metrekarelik taşınmaz için 74 milyon lira talep ediliyor.

Foça'da yer alan Foça Tatil Köyü'nün işletme hakkının verilmesine karar verildi. Taşınmazlar Bahreynli bir şirkete 131 milyon lira bedelle 49 yıllığına özelleştirildi.

Adana, Muğla ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!


Geri Dön