20 / 05 / 2024

Fethiye HES ihalesine katılacaklar

Fethiye HES ihalesine katılacaklar

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından (ÖİB) yapılan açıklamaya göre, Elektrik Üretim AŞ ye ait, Fethiye Hidroelektrik Santrali ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine katılmak üzere, başvuran katılımcılar tespit edildi.

Yenice HES özelleştirme ihalesine 130.3 milyon TL'lik teklif!

Eskişehir'de bulunan 38 megavat kapasiteli Yenice HES ve bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine 8 firma teklif verdi. En yüksek en yüksek teklifi 130 milyon 300 bin lira ile Kılıç Enerji Üretim AŞ verdi.

Menzelet ve Kılavuzlu HES ihalesine 10 teklif geldi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Elektrik Üretim A.Ş.’ye (EÜAŞ) ait, Menzelet ve Kılavuzlu Hidroelektrik Santralleri ile bu Santraller tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesiyle ilgili açıklama yaptı.

Fethiye HES'e en yüksek teklif Eti Alüminyum'dan!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Fethiye Hidroelektrik Santrali'ni özelleştiriyor. HES'in özelleştirme ihalesine en yüksek teklif 128 milyon 25 bin TL bedelle Eti Alüminyum A.Ş'den geldi.

Mersin Kadıncık HES ihalesine en yüksek teklif IC İçtaş'tan!

EÜAŞ'a ait, Tarsus'ta bulunan Kadıncık 1 ve Kadıncık 2 hidroelektrik santrallarının ihalesinde en yüksek teklif, 864.1 milyon lira ile IC İçtaş'tan geldi. 10 şirketin teklif verdiği ihalede ipi göğüsleyen IC İçtaş, şimdiye dek 11 HES projesine imza attı.

Manavgat HES ihalesine en yüksek teklif Kibar Holding'den!

Manavgat HES ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi veren Kibar Holding, bu sayede mevcut operasyonlarında maliyet avantajı sağlamayı ve grubu bulunduğu sektörlerde üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor.

Kibar Holding, Manavgat HES ihalesine en yüksek teklifi verdi!

Kibar Holding, Manavgat Hidroelektrik Santrali’nin işletme hakkı için girdiği ihalede en yüksek teklifi veren şirket oldu. İhalede 370 milyon lira ile en yüksek teklifi verdi

Fethiye HES ihalesine 128 milyon TL teklif geldi!

Fethiye Hidroelektrik Santrali ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi, 128 milyon 25 bin lira ile Eti Alüminyum Anonim Şirketi verdi.

Manavgat HES ihalesine hangi şirketler katılacak?

Manavgat Hidroelektrik Santrali ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine katılacak şirketler belirlendi. ÖİB'den yapılan açıklamaya göre, ihaleye önyeterlilik ve teklif için şu şirketler başvurdu.

Fethiye HES ihalesine katılacak firmalar belirlendi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından (ÖİB) yapılan açıklamaya göre, Elektrik Üretim AŞ ye ait, Fethiye Hidroelektrik Santrali ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine katılmak üzere, başvuran katılımcılar tespit edildi.

Fethiye Hidroelektrik Santralinin özelleştirilmesi!

Fethiye Hidroelektrik Santrali ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine katılacak şirketler belirlendi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) önyeterlilik ve teklif için başvuran katılımcıları şöyle belirledi.

Fethiye Belediyesi bu ay 212 dükkanı ihaleye çıkaracak!

Fethiye Belediye Encümeni'nde belediye mülklerinin ihalesine devam edildi. 30 yıldır aynı işletmecinin işlettiği büfe, aylık 2 bin 300 TL muhammen bedelle açık arttırmaya çıkarıldı.

Saklıkent’teki HES projesi durduruldu!

Danıştay 14’üncü Dairesi, Muğla’nın Fethiye ve Antalya’nın Kaş ilçe sınırlarındaki Saklıkent’te HES projesi için verilen ’ÇED olumlu’ kararının yürütmesini durdurdu.

Saklıkent HES projesinin ÇED olumlu kararının yürütmesi durduruldu!

DANIŞTAY 14’üncü Dairesi, Muğla’nın Fethiye ve Antalya’nın Kaş ilçe sınırlarında yer alan, önemli bir turizm merkezi ve doğal cennet olarak nitelendirilen Saklıkent’te HES projesi için verilen ’ÇED olumlu’ kararının yürütmesini durdurdu.

Fethiye HES ihalesine katılacaklar Haberi

Fethiye HES ihalesine katılacaklar

Fethiye Hidroelektrik Santrali ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine katılacak şirketler belirlendi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığından (ÖİB) yapılan açıklamaya göre, Elektrik Üretim AŞ ye ait, Fethiye Hidroelektrik Santrali ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine katılmak üzere, başvuran katılımcılar tespit edildi. Önyeterlilik ve teklif için başvuran katılımcılar şöyle sıralandı: Gören Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Tayftırlar Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Verusa Holding Anonim Şirketi Pamııkova Elektrik Üretim Anonim Şirketi OGG, Giil Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Burdur Güçbirliği Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aytaş Akın Mermer Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Dünya Taş İthalat İhracat Madencilik Ticaret Anonim Şirketi OGG, İçdaş Elektrik Enerjisi Üretim ve Yatırım Anonim Şirketi, Bereket Enerji Üretim Anonim Şirketi, Tarhan...