05 / 05 / 2024

Fethiye Karaçulha toptancı hali

Fethiye Karaçulha toptancı hali

Muğla Büyükşehir Belediyesi; Ortaca Merkez, Fethiye Karaçulha ve Seydikemer Kumluova Toptancı halleri Tadilat Yapılması yapım işini 3 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 60 günde tamamlanacak.

TOKİ Muğla Fethiye 2019 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Fethiye Karaçulha projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Fethiye Karaçulha TOKİ 2019 kura çekilişi bugün!

Muğla Fethiye Karaçulha TOKİ 2019 kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projedeki konutlar için en düşük konut bedeli 170 bin TL olarak belirlendi.

Muğla Fethiye Karaçulha TOKİ kura sonucu 10 Temmuz!

Muğla Fethiye Karaçulha TOKİ kura sonucu 10 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

TOKİ 50 bin konut Muğla Fethiye Karaçulha kura sonuçları!

TOKİ 50 bin konut Muğla Fethiye Karaçulha kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 180 adet bulunuyor.

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 başvuru şartları belli oldu mu? İşte Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Fethiye Yayla Karaçulha'da arazi kavgası!

Fethiye'nin en eski yerleşim yeri olan ve 2014'te Seydikemer'e dahil edilen Yayla Karaçulha'da arazi kavgası çıktı.

Fethiye'de satış memurluğundan 1.4 milyon TL'ye satılık tarla!

Fethiye 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Muğla Fethiye'de yer alan toptancı hal alanındaki tarlayı 1 milyon 443 bin 272 TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi 8 Ocak'ta yapılacak...

Fethiye Karaçulha ve Seydikemer Kumluova'da toptancı halleri yenilenecek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi; Ortaca Merkez, Fethiye Karaçulha ve Seydikemer Kumluova Toptancı halleri Tadilat Yapılması yapım işini 3 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 60 günde tamamlanacak.

Fethiye'de 84 bin metrekare sazlık alan kurtarılarak park yapıldı!

Muğla'nın Fethiye bulunan 84 bin metrekarelik sazlık alan yapılan düzenleme ile park haline getirildi. 3. Etap Sahil Bandı Projesi kapsamında bulunan park alanında uygulanacak çalışmanın peyzaj projesi, Kent Konseyi’nin görüşüne sundu...

Murat Karaçay 2013-2014 gayrimenkul sektörünü değerlendirdi!

Murat Karaçay : " Maslak, Zincirlikuyu ve Levent bölgeleri Avrupa yakasının yükselen yıldızlarıdır. Anadolu yakasında ise Kavacık ve Ümraniye ’nin merkezi ofis plaza bölgesi olduğunu düşünüyorum "

Antalya toptancı halleri ne olacak?

Bütün Şehir Kanunu kapsamında Antalya genelinde faaliyet gösteren 25 toptancı hal, Antalya Büyükşehir Belediyesi' ne devredilecek. Ancak bütçe desteği sağlanmaz ise ciddi sorunlar yaşanabileceği belirtiliyor...

Murtaza Karaçanta: Kars için 36 proje ile yola çıktık!

MHP Kars Belediye başkan adayı Murtaza Karaçanta, 36 proje ile belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Murtaza Karaçanta ' Kars için 36 proje ile yola çıktık ' dedi...

Fethiye Karaçulha toptancı hali Haberi

Fethiye Karaçulha toptancı hali

Muğla Büyükşehir Belediyesi; Ortaca Merkez, Fethiye Karaçulha ve Seydikemer Kumluova Toptancı halleri Tadilat Yapılması yapım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 60 günde tamamlanacak. 


İhalesi; 3 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00'da Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Daire Başkanlığı, İhale Odası'nda yapılacak. 


İHALE İLANI:


TADILAT YAPILMASI ISI MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BŞK. - Evrak No: 23491


MUĞLA İLİ ORTACA MERKEZ, FETHİYE KARAÇULHA VE SEYDİKEMER KUMLUOVA


TOPTANCI HALLERİ TADİLAT YAPILMASI


MUĞLA BÜYÜKSEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI


Muğla İli Ortaca Merkez, Fethiye Karaçulha ve Seydikemer Kumluova Toptancı halleri Tadilat Yapılması yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/137034


1-Idarenin


a) Adresi : Orta Mah. Bahçe Sok.No:5 48000 MENTEŞE/MUĞLA


b) Telefon ve faks numarası...