06 / 05 / 2024

Fethiye Kayaköş ihalesi ne zaman

Fethiye Kayaköş ihalesi ne zaman

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan 5 bin yıllık tarihe sahip Kayaköy'ü 49 yıllığına kiralamak için ihale yapacak. 23 Ekim'de yapılacağı açıklanan ihaleye 2 şirketin teklif vereceği öğrenildi.

Fethiye Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı, Muğla Fethiye'de yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Fethiye'de 17.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Fethiye'de yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Fethiye Kayaköy'de sit alanında kaçak inşaat yapılıyor iddiası!

Fethiye Kayaköy'de inşaat yasakları kalkar kalkmaz, burası SİT alanı ve özel koruma bölgesinde olmasına rağmen, kaçak inşaatlar yapılmaya başlandı. Habertürk Gazetesi köşe yazarı Fatih Altaylı'nın okur mektupları köşesinde bir okuyucu kaçak inşaatla ilgili bilgi verdi.

Fethiye'de 36 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı Fethiye'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Gayrimenkulün muhammen bedeli 36 milyon TL olarak belirlendi.

Fethiye'deki hayalet köyün tarihi kiliseleri restore edilecek!

Muğla Fethiye'de "hayalet köy" olarak bilinen Kayaköy'deki tarihi kiliseler, restore edilecek.

Muğla Kayaköy hassas alan ilan edildi!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Kayaköy Ören Yeri ile Gemiler Koyu,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi...

Kayaköy'ün imar sorunu meclis gündeminde!

Fethiye ilçesindeki turizm merkezi Kayaköy'ün imar sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Yedikuyular Kayak Merkezi kiralama ihalesi 27 Kasım'da!

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi ve Rekreasyon Alanını kiralama ihalesi 27 Kasım 2018 tarihinde yapılacak...

Ayder Kayak Tesisi'nin ihalesi yapıldı!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki dünyaca ünlü Ayder Yaylası'nda yapımı planlanan kayak tesisinin ihalesi yapıldı. 

Fethiye Belediyesi yat çekek yerini 10 yıllığına kiraya veriyor!

Fethiye Belediyesi, Göcek Mahallesi, Bingüş Mevkiideki yat çekek yerini 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 24 Temmuz'da yapılacak...

Fethiye Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık yat çekek yeri!

Fethiye Belediyesi, Göcek Mahallesi, Bingüş Mevkiideki Yat Çekek Yeri'ni 10 yıl süre ile kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 24 Nisan'da yapılacak..

TOKİ Denizli 1.173 konut ihalesi yarın!

Denizli İli Merkezefendi İlçesi Kayaköy (Bozburun) Mahallesi 2 Bölge 1173 Adet Konut, 50 Adet Dükkan, 3 Adet Camii ve 1 Adet Okul İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Denizli 1.108 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Merkezefendi İlçesi , Kayaköy Mahallesinde; 1.Bölge 1108 Adet Konut , 26 Adet Dükkan ve 2 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Fethiye Kayaköş ihalesi ne zaman Haberi

Fethiye Kayaköş ihalesi ne zaman

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arasında 2013 yılı başlarında imzalanan protokolle Kayaköy'de tarihi kalıntıların yer aldığı bölge turizme açılırken, diğer bölgeye de kısmi inşaat serbestliği getirildi. Yeni düzenleme sonrasında Kayaköy'e 300 yatak kapasiteli otel yapılması da kararlaştırıldı. Proje kapsamında Kayaköy'ün üçte birlik kısmını kapsayacak oteli işleten firma, tarihi köyün kalan kısımlarının da onarımını sağlayacak. Yok olmaya yüz turmuş Rum evleri aslına uygun olarak onarılarak turizme kazandırılacak. Bu bağlamda daha önce çıkılan ihalelere katılımcı bulunamadığı için proje hayata geçirilememişti. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kayaköy için yeni bir ihale kararı aldı. 23 Ekim'de açık artırma usulü ile yapılacak ihale ile tarihi köye 300 yataklı turizm tesisi yapılacak. İhaleyi kazanan firma Rum evlerinin de onarılıp turizme kazandırılmasını sağlayacak....