08 / 05 / 2024

fethiye kruvaziyer

fethiye kruvaziyer

Kruvaziyer iskelesi bulunmayan Fethiye'ye kültür turu kapsamında gemi ile 200 zengin Amerikalı turist geldi. Malta bandıralı yolcu gemisi "Aegean Odyssey" Fethiye'ye bir kez daha geldi...

Fethiye Kruvaziyer Liman Projesi için destek bekleniyor!

Muğla Valisi Amir Çiçek, Fethiye Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Bakanlık'tan Fethiye kruvaziyer gemi iskelesi projesi açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Fethiye'de kruvaziyer gemi iskelesi projesi iddiasına karşılık "Bakanlığımızda onay bekleyen, onay için teslim edilmiş bir proje yoktur" dedi.

Kruvaziyer Limanı'nın inşaatı başlamalı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Fethiye TSO'nun girişimiyle başlatılan kruvaziyer limanı projesinin ihalesinin sonuçlandırılıp, inşaatını başlanması gerektiğini belirtti.

Fethiye Kruvaziyer Limanı nereye inşa edilecek?

MUĞLA Fethiye'de yapılması planlanan kruvaziyer limanın yeri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’dan yetkililerin katıldığı incelemenin ardından belirlendi. Liman için karayolları 131’inci Şube Şefliği önü ve Koca Çalış Plajı uygun görüldü..

Fethiye'de Kruvaziyer İskelesi Projesi'ne yeşil ışık yakıldı!

Kruvaziyer turizmden nasibini almak isteyen Fethiye yıllardır projenin hayata geçirilmesini beklerken FTSO'nun GEKA projesiyle yaptırdığı analiz sonrası bakanlık projeye yeşil ışık yakınca limanın hangi noktasında yapılacağı konusunda yerinde tespit gerçe

Fethiye'ye kruvaziyer turizmi ile 200 turist geldi!

Kruvaziyer iskelesi bulunmayan Fethiye'ye kültür turu kapsamında gemi ile 200 zengin Amerikalı turist geldi. Malta bandıralı yolcu gemisi "Aegean Odyssey" Fethiye'ye bir kez daha geldi...

Muğla Fethiye'de icradan 5.9 milyon TL'ye satılık 5 adet gayrimenkul!

T.C Fethiye 1. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından, Fethiye ilçesi Günlükbaşı Mahallesi'ndeki 5 adet gayrimenkul toplam 5 milyon 958 bin TL bedelle 1 Ekim 2014 tarihinde icradan satılıyor...

Fethiye'de çıkan orman yangını kontrol altına alındı!

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Fethiye ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.Ayrıca yangında, orman içerisinde çobanların konakladığı taş ev ile bir seranın da zarar gördüğü bildirildi.

Çeşme'de kruvaziyer bereketi!

İzmir'in deniz-güneş-kum turizminde gözbebeği olan Çeşme artık kruvaziyer turizmde de büyüyor. İzmir Ticaret Odası'nın desteği ve katkıları ile Çeşme Ulusoy Limanı, 2012 yılından bu yana kruvaziyer turizminde yaptığı çalışmaların meyvelerini topluyor.

Çeşme kruvaziyer turizminde büyüyor!

İzmir'in deniz-kumgüneş turizminde merkezi olan Çeşme, kruvaziyer turizmde de büyüyor. 11 Ağustos'da 3 gemi ile 2400 turist ağırlayan Çeşme Ulusoy Limanı'na ilk seferlerin başladığı 7 Nisan 2012'den itibaren 114 sefer ile 66 bin yolcu geldi.

Fethiye'ye kruvaziyer limanı yapılacak!

Muğla, kruvaziyer turizmdeki payını daha da arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Marmaris ve Bodrum ilçelerinde her yıl kruvaziyer turizmle binlerce turisti ağırlıyor. Bu kapsamda Fethiye'de de kruvaziyer limanı yapılması için çalışmalar yürütülüyor.

Fethiye'ye kruvaziyer limanı yapılacak!

Muğla, kruvaziyer turizmdeki payını daha da arttırmakiçin çalışmalarını sürdürüyor. Marmaris ve Bodrum ilçelerinde her yıl kruvaziyer turizmle binlerce turisti ağırlıyor. Bu kapsamda Fethiye'de de kruvaziyer limanı yapılması için çalışmalar yürütülüyor.

Fethiye'ye kruvaziyer limanı!

Muğla'da kruvaziyer turizmdeki payı arttırmak için liman yapılıyor. Marmaris ve Bodrum ilçeleri, her yıl kruvaziyer turizmle binlerce turisti ağırlıyor. Bu kapsamda Fethiye'de de kruvaziyer limanı yapılması için çalışmalar yürütülüyor.

fethiye kruvaziyer Haberi

fethiye kruvaziyer

Yunanistan'ın Rodos adasından Fethiye'ye gelen Amerikalı 200 turist filikalarla demirlediği şövalye adası önünden Fethiye İskelesine taşındı. Fethiye'de turist gemisinin belediye iskelesine yanaşmasını sağlayacak römorkunun bulunmaması nedeniyle filikalarla iskeleye getirilen turistler buradan otobüslere bindirilip Amintas kaya mezarları, kayaköy, ölüdeniz gezdirilip Tlos, Ksantos, Letoon ve Patara antik kentlerde ziyaret edildi. 140 metre uzunluğundaki kruvaziyer de bulunan 200 turistten gemide kalan turistlerle 160 personelden bazıları da Fethiye kordon boyuyla çarşıyı gezip alışveriş gerçekleştirdi. Geminin acente yetkilileri çoğunluğu Amerikalı arkeologlardan oluşan 200 kişi Fethiye'deki antik kentleri gezmek için Rodos'tan Fethiye'ye geldiler. Fethiye'den Antalya'ya geçip orada da antik kentleri gezecekler. 


Bu geminin bu sezon Fethiye'yi son ziyaretidir. Kültür turuna katılan turistler çarşıda alışverişe de çıktılar. 140 metre uzunluğundaki malta bayraklı gemi belediye iskelesine römorkör ve...