05 / 05 / 2024

Fethiye Yayla Karaçulhada arazi kavgası

Fethiye Yayla Karaçulhada arazi kavgası

Fethiye'nin en eski yerleşim yeri olan ve 2014'te Seydikemer'e dahil edilen Yayla Karaçulha'da arazi kavgası çıktı.

TOKİ Muğla Fethiye 2019 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Fethiye Karaçulha projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Fethiye Karaçulha TOKİ 2019 kura çekilişi bugün!

Muğla Fethiye Karaçulha TOKİ 2019 kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projedeki konutlar için en düşük konut bedeli 170 bin TL olarak belirlendi.

Muğla Fethiye Karaçulha TOKİ kura sonucu 10 Temmuz!

Muğla Fethiye Karaçulha TOKİ kura sonucu 10 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

TOKİ 50 bin konut Muğla Fethiye Karaçulha kura sonuçları!

TOKİ 50 bin konut Muğla Fethiye Karaçulha kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 180 adet bulunuyor.

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 başvuru şartları belli oldu mu? İşte Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Fethiye Yayla Karaçulha'da arazi kavgası!

Fethiye'nin en eski yerleşim yeri olan ve 2014'te Seydikemer'e dahil edilen Yayla Karaçulha'da arazi kavgası çıktı.

Fethiye Karaçulha ve Seydikemer Kumluova'da toptancı halleri yenilenecek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi; Ortaca Merkez, Fethiye Karaçulha ve Seydikemer Kumluova Toptancı halleri Tadilat Yapılması yapım işini 3 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 60 günde tamamlanacak.

Fethiye kruvaziyer limanı için ön araştırma desteği alınacak!

Güney Ege Kalkınma Ajansı 2013 Doğrudan Faaliyet Desteği’ne 'Fethiye Kruvaziyer Projesi Fırsat Analizi Projesi' ile başvuran Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) destek almaya hak kazandı...

Murtaza Karaçanta: Kars için 36 proje ile yola çıktık!

Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD) Başkanı Sultan Murat Dereci' yi ziyaret eden Karaçanta, Kars için 36 projelerinin olduğunu, bunları kamuoyu ile paylaştıklarını ifade etti.

Fethiye'de çıkan ev yangını çevre sakinlerini korkuttu!

Fethiye Deliktaş mevkisindeki TOKİ Evleri 'nin birinci katında dumanları gören vatandaşlar, itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Evin kapalı olması nedeniyle ekipler, balkondan girerek alevlere müdahale etti.

20 bini aşkın yayla evi kamulaştırılıyor!

Orman arazisi içindeki 20 bini aşkın yayla evi tek tek tespit edilerek kamulaştırılıyor. Yıl sonuna kadar bu binalara Orman Genel Müdürlüğü tarafınadan el konularak içinde oturanlardan bedelinin binde 5’i tutarında kira alınacak

Yayla Enerji Ankara'da park alanlarında mescit yapım işi ihalesini aldı!

Yayla Enerji Üretim ve İnşaat tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yayla Enerji Ankara'da park alanlarında mescit yapım işi ihalesini aldı...

Fethiye Yayla Karaçulhada arazi kavgası Haberi

Fethiye Yayla Karaçulhada arazi kavgası

10 gün önce mahallelerine hiç tanımadıkları insanların gelerek 'Bu topraklar bizim' diyerek arazilerine sahip çıktıklarını ve ellerinde silahlar ile mahalle halkını araziye yaklaştırmadıklarını ifade eden vatandaşlar şikayette bulundu. Köylüler ile arazi sahibi olduğunu iddia eden kişiler arasında arbede yaşandı. Olayın büyümesi üzerine jandarma silahını çekip havaya ateş etti. Karaçulha Mahalle Muhtarı Mustafa Gizli "Mahallelinin dedesinden kalan yeri vermeye niyeti yok" dedi.


Sabah...