02 / 05 / 2024

feti inşaat metal plastik sanayi ve ticaret limited şirketi

feti inşaat metal plastik sanayi ve ticaret limited şirketi

Feti İnşaat Metal Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi 15 bin TL sermaye ile Emin Dönmez tarafından 4 Ocak 2013 tarihinde açıldı...

Kalender 34 Orman Ürünleri İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalender 34 Orman Ürünleri İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedel iile Mehmet Gölyeğin tarafından kuruldu.

Lissam Teknik Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lissam Teknik Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Şemistan Yaşin tarafından kuruldu.

Ervenler Yapı Elemanları İnşaat Metal Elektrik Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Ervenler Yapı Elemanları İnşaat Metal Elektrik Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Güverçin tarafından kuruldu. 

Görsaş İnşaat Metal Elektrik Temizlik Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görsaş İnşaat Metal Elektrik Temizlik Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ali İhsan Görgülü imzasıyla kuruldu.

Selmet İnşaat Metal Elektrik Kimyevi Maddeler Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selmet İnşaat Metal Elektrik Kimyevi Maddeler Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Rahmi Saygılı imzasıyla kuruldu.

Tone İnşaat Metal Kimya Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tone İnşaat Metal Kimya Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fırat Ali Yeşildağ imzasıyla kuruldu.

Mengene İnşaat Metal Plastik Kimyaevi Maddeler Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mengene İnşaat Metal Plastik Kimyaevi Maddeler Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Caner Öztürk imzasıyla 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Ardar İnşaat Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardar İnşaat Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi 350 bin TL sermaye ile bugün Kartal'da Ceylan Özkan imzasıyla kuruldu.

Nilfer İnşaat Metal Hırdavat Endüstriyel Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nilfer İnşaat Metal Hırdavat Endüstriyel Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Erol Özlü tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Cevizli'de kuruldu.

Loda İnşaat Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loda İnşaat Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 350 bin TL sermaye bedeli ile Kartal’da kuruldu.

Drj İnşaat Metal Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Drj İnşaat Metal Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Meral Çal tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Feyzioğulları İnşaat Metal Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feyzioğulları İnşaat Metal Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Berkan Peker tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.

Promomas Grup İnşaat Metal Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Promomas Grup İnşaat Metal Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Elif Yüce tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

feti inşaat metal plastik sanayi ve ticaret limited şirketi Haberi

feti inşaat metal plastik sanayi ve ticaret limited şirketi

15 bin TL sermaye ile açılan şubenin faaliyet alanları arasında, prefabrike çelik yapı, çelik çatı, çelik kontrüksiyon, inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve 24.12.2012 tarihihde tescil edilen tadil tasarısında yazılı işler bulunuyor.


Şubenin merkezi, Bayrampaşa Vatan Mahallesi Hayat Sokak Gökhan İş Hanı NO: 22/2 adresinde faaliyete geçirildi. 3 Ocak 2013 tarihinde açılan şubenin temsilciliği Fethi Yurtseven...